vrijdag 1 maart 2013

Buik (87) - Buikje bol boven schoot

Voor de buikblog kwam laatst wel een heel bijzondere buik binnen. Het is de buik van een vrouw die nog niet zo lang is ingewijd in deze bijzondere wereld. Een wereld waar ronde vormen juist aanbeden worden en een vrouw die dikker wordt, juist een beetje wordt aangemoedigd.

Ze stuurde meerdere foto's op. Dat betekent voor een buikblog vaak meerdere blogs. Dat gaat zeker gebeuren. Het zijn zeer inspirerende foto's.

De buik is net de magische 100-kilo-grens gepasseerd. Dat betekent voor buikjes vaak dat hij wat sterker naar voren komt. Eigenlijk is hij niet meer te houden. Hij is net gaan hangen of neigt er wel heel sterk naar toe. Of deze buik zover is, zien we volgende week. Staande is dat nu eenmaal beter te zien.


Buik in zitstand

We beginnen met een foto van de buik in zitstand. De buik vormt een mooie welving dat nog niet in de schoot rust. Hij welft nog trots een eindje boven de schoot. Eigenwijs, nog niet willen toegeven dat als hij nog voller wordt, weldra in de schoot zal liggen.

De navel ligt weldadig in het midden van de buik. Enigszins omhoog gedrukt door de ronde buik. Boven de onderbuik ontstaat een buikrol. De bovenbuik waarop de borsten zo lekker kunnen rusten. De buik steekt zo in zitstand zelfs een eindje verder vooruit dan de volle boezem.

Lovehandles

Een ander deel valt ontzettend op. Dat zijn de lovehandles. De band van de buik trekt verder door naar achteren. Een mooie brede band, waarop de bovenste buikrol ook aan het ontstaan is. Speels verstopt de vetplooi zich onder het shirtje in de richting van de rug. Het is een indrukwekkend buikje.

Vergeet het goddelijke achterste niet. Daar zie je hoe zich boven de billen een fraaie lovehandle gevormd heeft die mooi opbolt over en achter de broek. Je kunt je ogen er niet vanaf houden. Zeker ook omdat het shirtje zo veelbelovend omhoog getrokken is. Je ziet dat het shirtje best strak staat.

Veelbelovend, daarom komt er volgende week nog een buikblog van deze adembenemende buik. Volgegeten. En de eigenaresse van deze prachtbuik staat erbij. Eens zien hoever hij al hangt.

2 opmerkingen:

  1. een hele mooie buik het een mooie toekomst de eigenaresse mag er heel trots op zijn alles zit mooi gevormd op de jusite plekken ben heel benieuwd naar volgende week om weer zoiets moois of nog mooier te mogen bewornderen

    gr danny

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Supper sexy buik ik denk dat hier veel jaloers op zijn

    BeantwoordenVerwijderen