dinsdag 4 september 2012

Buik (82) – Buik in driehoek

Elke buik heeft zijn eigen vorm. Deze buik vormt een fraaie driehoek waarbij de bovenste punt mooi tussen de volle borsten uitkomt. De 2 punten opzij vormen een fraaie onderlijn. Dwars door de navel loopt deze basislijn. Wie in een driehoek een puntige vorm ziet, heeft het hier mis. De eigenaresse van deze prachtbuik heeft mooie afgeronde vormen.

Ze zit lekker in kleermakerszit op bed. De bovenbenen drukken de buik omhoog. In een heuse punt komt deze onder de ferme borsten uit. Het ziet er woestaantrekkelijk uit. Ze houdt haar handen op. Alsof ze het ook niet beter weet.


Vette rijkdom

Maar dat is schijn. Ze laat haar vette rijkdom juist zien aan de toeschouwer. De buik bolt mooi naar voren. De bovenbenen vormen de buik tot een heus rond tonnetje. Bij de navel splitst de buik fraai in tweeën. Deze vrouw heeft een buik om trots op te zijn.

De bovenbuik welft over de onderbuik heen. Tot een volle vette band die op de onderbuik rust. De bolling trekt mooi door langs de zij. Wat een overweldigende vetmassa ligt hier in haar schoot. De buik punt trots omhoog en vormt in lijnen een heuse driehoek. De punt wijst trots omhoog. De basislijn van de driehoek loopt dwars door de navel heen.

Onderbuik over poesje

De onderbuik bolt flink naar voren en welft vol over haar poesje. De benen verbergen de rest. Zo ontstaat onbewust een nieuwe drukhoek naar beneden. Met het poesje als punt. Als je al die lijnen doortrekt, verandert deze ronde buik in een heuse ruit. Maar wel een volle, geronde ruit. Zonder ook maar 1 scherp kantje.

3 opmerkingen:

 1. hoe kun je snel en gezond dik worden??

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. veel naar de frituur gaan dan word je super vet. gezond ?? Maar je bent lekker vet.

   Verwijderen
  2. Je kunt natuurlijk wel gewoon 'gezond' eten en toch dik worden. Zorg dat je verse producten gebruikt, geen pakjes en zakjes, want daar zitten vaak veel E-nummers en zout in. Ontwikkel een passie voor koken en bakken en maak je eigen taarten, koekjes en misschien ook wel ijs! Als je gewoon veel eet moet het je wel lukken om zeker een halve tot een hele kilo per dag aan te komen, zeker de eerste tijd!

   Dus, lekker de hele dag, aan een stuk door, eten, knabbelen, drinken (volle chocomel moet werken). Kijk eens naar 24kitchen voor goede recepten, en eet voor drie!

   Verwijderen