10 redenen bewust dik te worden

Curvydreamer koos er op een moment bewust voor dik te worden. Dat was spoedig te zien.
Vrijwillig aankomen terwijl juist een enorm stigma heerst op bewust dik worden. Onze maatschappij richt zich juist op de slanke lijn. Daar past geen dik zijn in. De maatschappij vindt dat je onverantwoord bezig bent als je bewust dikker wil worden. Wanneer je niet dik wilt worden en wilt afvallen, kun je op internet heel veel tips vinden. Als je dik wilt worden, neemt het aantal tips explosief af.

Ondanks dat krijg ik regelmatig vragen over hoe je (gezond) dik kunt worden. Die tips volgen binnenkort. Eerst moet je beginnen met de vraag waarom je dik zou willen worden. Er zijn veel redenen om dik te willen worden. Meestal is het een combinatie van redenen. Het is ook heel persoonlijk. De volgende 10 redenen kunnen er zijn om dik te willen worden:


10 redenen te kiezen bewust dik te worden

  1. Je hebt een grote voorliefde voor dikmakers.
  2. Je bent gek op voedingsrijk eten, overladen met caloriƫn. Als je eenmaal begint weet je niet van ophouden. Als je het even kan zou je de hele dag aan de chocolade, patat en milkshakes zitten. Zou het niet heerlijk zijn om altijd in een restaurant het grootste toetje te bestellen? Of nog een tweede dessert te nemen? Als je besluit dik te worden, kun je zoveel dikmakers eten als je wilt. Er is niemand die je tegenhoudt. Sterker nog: er zijn zelfs mensen die je zullen aanmoedigen er nog eentje te nemen.

  3. Je houdt ervan je helemaal vol te proppen.
  4. Je vindt het heerlijk om net iets meer te eten dan je eigenlijk opkunt. Begin jij te eten, je krijgt er geen genoeg van. Het is gewoon heerlijk om aan een bord pasta of boerenkool te zitten. Je schept stelselmatig altijd nog een keertje op en stopt pas als de pan leeg is. Als je besluit bewust dik te worden, heb je na afloop van zo'n schranspartij geen schuldgevoel. Je mag heerlijk die volle maag een uurtje later weer volproppen. En de volgende dag kun je het nog een keertje dikjes overdoen.

  5. Je bent het zat je rot te voelen om je gewicht.
  6. Je bent aan de maat en hebt alle manieren van afvallen geprobeerd. Zonder succes. Ja, je viel een keer met Sonja Bakker 20 kilo af, maar een halfjaar later zat het er met de rente weer aan. Alles heb je geprobeerd en je bent het zat. Als je besluit bewust dik te worden, dan hoef je je nooit meer schuldig te voelen. Eten mag en er is niemand die zegt dat je iets niet mag eten. Jij mag op de verjaardag het grootste stuk gebak en zelfs de stukken van al die lijnende vriendinnen erbij nemen. Is dat niet een prachtig vooruitzicht?

  7. Je bent aangekomen. Dat is niet meer een mislukking. Je boekt dan succes!
  8. Nooit meer balen als je op de weegschaal staat en ziet dat er weer wat bijgekomen is. Je mag nu juist trots zijn. Je bent niet een mislukking, je boekt het ene succes na het andere.

  9. Je eet meer dan je opkunt. Dat is geen teken van zwakte. Je bent een grote eter.
  10. Je hoeft je nooit meer te schamen als je een bord extra hebt volgeschept. Het mag. Zelfs dat tweede en derde bord met eten, moet kunnen.\

  11. Je haat diƫten.
  12. Als je besluit om bewust dik te worden, hoef je nooit meer te lijnen. Sterker nog, als je zou besluiten om te gaan lijnen, ondermijn je het besluit bewust dik te worden. Daar krijg je juist een schuldgevoel van. En waarom zou je afvallen om een schuldgevoel te krijgen.

  13. Je hele lijf zegt dat je dik wilt worden.
  14. Afvallen helpt niet, je wordt er alleen maar dikker van. Waarom zou je niet gewoon je lijf een handje helpen?

  15. Je geliefde wil dat je dik wordt.
  16. Help, je hebt een feeder in huis die je graag wat voller ziet. Is dat erg? Het is natuurlijk niet goed om dik te worden voor een ander als je het zelf niet wilt. Als je het stiekem zelf ook wel opwindend vindt, grijp dan je kans en laat hem al dat lekkers voor je halen en maken. Een beetje aanmoediging kan dan geen kwaad.

  17. Je vindt het geil.
  18. Je hebt gemerkt dat een paar pondjes extra best lekker voelen. Het gevoel dat je lichaam op meerdere plaatsen schudt en beweegt als je loopt. Je zachte rondingen die extra opwinding geven. Elke aanraking is intenser en zo met je dikkere lijf merk je dat dikzijn je heel erg opwindt. Ook kun je genieten van de aandacht van mannen die gek zijn op dik.

  19. Extra aandacht. Als je dik bent, val je best op.
  20. Veel mensen denken aan negatieve en schofterige opmerkingen die dikke mensen zouden krijgen. Maar er loopt een grote groep aanbidders rond. Mannen die van een dikke vrouw houden, vrouwen die een behaarde bierpens heerlijk vinden. Ze durven zich niet altijd te laten zien, maar op internet laten ze zich helemaal zien. Overal in volle bewondering en aanbidding schrijven ze lieve stukjes over dikke vrouwen. Ze doen niks liever dan bij een dikke vrouw kruipen en al die vette rondingen te bevoelen.
Genoeg redenen om vandaag nog te besluiten dik te worden. Let wel op: veel mensen zullen je niet begrijpen. Durf je het niet, dan ben je er niet klaar voor en moet je het niet doen.

Tips voor als je er nog niet aan toe bent.

Aanvullingen op deze blog zijn van harte welkom in reacties onder deze blog.

Reacties

  1. Dit lijkt wel mijn vriendin op die foto echt lekker dit!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. En hoe ziet deze dame er anno 2012 uit?
    Nog mooier geworden(dikker)?

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik word er ook wel opgewonden van al die vetrollen

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ik ben al enorm dik en ik word alleen maar dikker en ik vind het leuk om zo dik te zijn ik heb veel vet om mee te prulmen en iedereen helpt me om nog dikker te worden

    BeantwoordenVerwijderen
  5. dik worden lijkt me gewoon vet!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Heb je msn of skype ik wil wel graag met je in contact komen

      Verwijderen
  6. lijkt me heerlijk iemand te helpen dikker te worden !!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Ik word hartstikke geil van mooie rond meiden, maar Ik kick zelfs op mijn eigen beginnend buikje (BMI 26). Is dat een goed teken? Vooral als ik mijn pens gladscheer en de vetrol veel zichtbaarder wordt. Wat moet ik doen...verder aankome? Ik schaam me immers om wat mijn vrienden ervan zouden zeggen.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. gewoon lekker dik en vet worden alsje er gelukkig van word waarom niet als het echt goede vrienden zij acepteren ze je zo als je bent ik weet hoe het is ik ben ook al jaren een feedee en ben inmidels al dik en vet maar de meeste van me vriende zijn gewoon gebleven ik heb zelfs een vriend gekregen die mij nog dikker helpt worden

      Verwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Moeder en dochter (1)

Snoepen - Moeder en dochter (2)

All inclusive - Moeder en dochter (15)