dinsdag 28 augustus 2012

Buik 81 – In goede handen

Ze ligt lekker op haar rug en houdt haar welvaart vast in haar handen. Ze drukt het iets omhoog. De rug in de kussens geniet ze van haar volle buik. Deze buik is in goede handen.

Hij ligt er mooi rond. De tevreden en genoegzame blik van een ronde buik. Een fijne lijn trekt van navel over de bolling naar beneden. De navel ligt diep in het vet verscholen. De ronding van het gat valt genoegzaam naar beneden.


Vingers in buikvet

De vingers drukken lichtjes in het buikvet. Het vet welft een klein beetje door de vingers heen. Dit is een buik die lekker hangt en meeschudt als ze loopt. Een buik om mee te spelen en 's avonds eventjes vast te houden.

Omdat ze met haar rug in de kussens ligt, komen de borsten iets naar voren. Het maakt het plaatje er juist spannender op. De tepels koekeloeren net over de buikmassa. De buik drukt tegen de borsten en maakt zich daarmee extra rond.

Hier ligt een vrouw te genieten van haar volle lijf. En wij genieten stiekem mee.

Buikblog zoekt foto's en bloggers
Heb jij een mooie foto van een buik. Het liefst je eigen buik of de buik van je vriendin? Schrijf er een mooi verhaal bij. En stuur hem op naar mooidik.

8 opmerkingen:

 1. mijn vriendin heeft een kanjer van een buik 143Kg maar ik kan haar niet overtuigen om een foto op te sturen. graag enkele overtuigende argumenten?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. dan maakt ze heel veel mensen blij (vooral mannen) ;)

   Verwijderen
  2. Ook genoeg vrouwen hoor.

   Groetjes, Bianca :)

   Verwijderen
 2. Ik heb nog maar een begin buikje mag dat ook

  BeantwoordenVerwijderen
 3. stuur een foto op en laat haar dan de reacties lezen


  P.S. kennen jullie een goeie site voor dikke vrouwen dating?

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ook beginnersbuikjes zijn van harte welkom. Je kunt ze sturen naar mooidik@gmail.com De buikblog is volledig anoniem. Alleen de buik wordt getoond. Gezicht nooit, net als dat de naam van de inzender in de blog niet genoemd wordt.

  BeantwoordenVerwijderen