dinsdag 21 augustus 2012

Buik 80 – Cellulitusbuik

Dit is een brede cellulitusbuik. Deze dame laat het breed hangen. Haar heupen zijn flink in de breedte gegaan. Haar buik ging mee. Vol en overdadig valt hij breeduit. De putjes in de huid verraden dat hier een heuse cellulitusbuik te zien is.

Het slipje verstopt zich goeddeels achter de vetmassa. Haar venusheuvel steekt weldadig naar voren om te laten zien dat het vet niet alleen in de buik zit, maar ook op andere plaatsen. Wat een verleidelijke pose.


Naveltruitje omhoog houden

Ze houdt haar naveltruitje een eindje omhoog om haar overdaad te tonen aan de buitenwereld. Niet alleen rond, maar vooral breed. De buik hangt een beetje naar links. En de navel vormt een klein putje temidden van al deze weelde.

Deze buik verstopt zich niet achter een gladde huid. De vetcellen vormen zich hier in kleine bultjes. Het voelt een beetje ribbelig maar is erg lekker om je vingers doorheen te laten glijden. Het is een heuse cellulitusbuik.

Cellulitus vormt zich vooral op benen en soms op andere plaatsen. Deze sinaasappelhuid bestaat een eindeloze reeks kleine putjes. Elke vetcel verschuilt zich in een nieuw putje.

Mooidik zoekt buiken en bloggers
Mooidik is altijd op zoek naar een mooie vrouwenbuik om een blogje over te schrijven. Ben jij lekker vol of zou je graag willen dat mooidik iets over de dikke buik van je vriendin zegt? De bijdrage is anoniem. Stuur een foto naar mooidik en wie weet sta jij hier de volgende keer...

5 opmerkingen:

 1. gewoon de max hoeveel zou zij wegen?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. ik schat zo`n 130 kilogram.
   Inderdaad een super heerlijke buik.
   Die zou ik graag eens lekker masseren.

   Verwijderen
 2. het zou me enig lijken als hier ook een soort forum kon komen als dat mogelijk is voor alle vetliefhebbers out there te herenigen en ook bbw's en ssbbw's. slechts een idee. voor de rest is dit een topblog waar je u lekker uzelf kunt voelen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. goed idee.zo iets als fatforums maar dan in het nederlands met nederlanders/belgen.

  BeantwoordenVerwijderen