Buik 78 – Echt geen nepbuik

Een nepbuik noemde iemand de foto bij de laatste buikblog. Het lijken wel kussens, voerde hij als argument aan. Een grote misser. Het is een echte, volle buik. De lovehandles laten dat zien, net als een andere foto die er is van deze prachtbuik. Want het is een lekker buikje. Zo lekker dat ik er nog een buikblog over schrijf.

Van de foto van vorige keer zijn 2 versies. Bij de versie van 2 weken geleden is de onderbroek onder de buik geschoven en niet meer zichtbaar. Het shirtje valt een fractie hoger. Door het ontbreken van de onderbroek zie je daardoor een reepje meer buik. In deze versie hangt het shirtje een halve centimeter lager en is een streepje rood van de onderbroek te zien.


Onderste buikrol

De onderste buikrol zit verstopt achter de rode onderbroek. Omdat ze iets meer achterover leunt, staat de lovehandle boven haar heupen extra bol. Ook drukt de onderbroek haar buik iets meer omhoog. Het maakt haar stiekem wat voller. Een prachtig gezicht waar geen kussen aan te pas komt.

Je ziet hier puur buikvet dat niet meer zo genoeglijk op schoot ligt, maar verscholen ligt achter een onderbroek. De broek volgt de bolling lichtjes. Stiekem welft er een reepje buikvet over de rand. Een volmaakte foto, die een mooie aanvulling vormt op de foto van de vorige buikblog. En zo zie je maar hoe echt deze buik is.

Reacties

  1. wat er dus op neer komt is dat deze 2 bijde foto's dus gewoon echt zijn en geen nep wie is de volgende die het denkt dat deze buik ook nep is ???

    groetjes danny

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mee eens Danny.

    Groetjes Bianca

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Beste Danny,

    Ik weet niet waarom je er zo heftig op reageert, maar als dat ten koste gaat van de kwaliteit van deze blog zou dat jammer zijn.

    Misschien iets minder druk maken? Er komen vanzelf weer foto's naar jou smaak.

    Groeten,

    Lisa

    BeantwoordenVerwijderen
  4. beste lisa

    waarom ik zo heftig reageert is als volgend de vorige foto van deze mooi buik is het zelfde als deze en mij vorige reaktie is bedoeld als de eerts reaktie van die andere foto daar staat dat die nep is vandaar deze hefitge reaktie

    en foto's naar mijn smaak staan er altijd wel bij ik kraak ze niet af maar hou er van

    groetjes danny

    BeantwoordenVerwijderen
  5. En zo zijn we allemaal weer blij ;P

    Groetjes, Bianca :)

    BeantwoordenVerwijderen
  6. waar blijft de nieuwste buikblog

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Er wordt niks meer geüpload!

    Ik ben verdrietig.....

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Reacties
    1. Ik wil nieuwe buikblogs geüpload of ge-update

      Verwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Moeder en dochter (1)

Snoepen - Moeder en dochter (2)

All inclusive - Moeder en dochter (15)