dinsdag 10 juli 2012

Buik 76 – Hoge laarsjes

Ze zit op een krukje, draagt een sexy panty en hoge en vooral geile laarsjes. De onderbroek is net te zien van opzij. Het bolle buikje verhult de rest. Een brede band vormt de lovehandle van boven haar heupen naar voren. De bolling springt direct in het oog. Net als de prachtige navel die diep in het buikvet gegraven ligt.

Ze probeert haar benen over elkaar te laten vallen in de sexy pose. De houding is zeker opwindend. Ook omdat het niet helemaal lukt de benen over elkaar heen te slaan. De onderbuik vormt een overtuigende band die van voren weer een mooi geheel is met de bovenbuik.


Tevreden buikje

Tevreden ligt dit buikje in de schoot. De navel is een diepe holte geworden in de onderbuik. Dit schattige buikje begint zich in 2 delen te splitsen. Vlak boven de navel vormt de buik nog een geheel. Maar de eerste sporen van de plooi tussen bovenbuik en onderbuik begint zich af te tekenen.

De plooi tussen de 2 vetbanden valt diep. Ook omdat ze natuurlijk haar buikje omhoog drukt met haar bovenbenen. De schoot vult zich met buikvet. Een liefdevolle pose. Zeker ook in combinatie met de imposante boezem en volle bovenbenen. Hier zit een meisje op een krukje dat onwijs trots op zichzelf mag zijn.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten