dinsdag 12 juni 2012

Buik 74 – Taart aansnijden

Ze is jarig en wie jarig is, die trakteert taart. Daarom snijdt ze de taart aan. De vriendinnen schuiven om beurten voorbij met een leeg schaaltje. 'Doe mij maar niet zo'n groot stuk hoor', zeggen haar vriendinnen om beurten. Ze kijken daarbij opzichtig naar de buik die zich aftekent onder de mooie verjaardagsjurk.

Voor zichzelf snijdt ze een lekker groot stuk aan. Dat heeft ze wel verdiend. Ze ziet de ogen van de vriendinnen afgunstig en jaloers tegelijk kijken. Ze weet zeker dat hier een paar heimelijk naar verlangen. Maar de maatschappelijke druk is te groot.

 

Bovendien zegt hun vriendje hier niet van te houden. Bang voor het commentaar zitten ze te watertanden bij een klein stukje taart. Zij vindt het niet erg. Stiekem hoopt ze dat er nog een stuk taart overblijft. Voor vanavond als iedereen weg is.

Buik in verjaardagsjurk

Haar buik welft fraai naar voren in de verjaardagsjurk. Haar billen bollen aan de andere kant sexy naar achteren. Hier staat een vrouw die geniet. Het laatste jaar heeft ze het eten ontdekt. Ze verkent haar grenzen en merkt dat haar buik zich meer en meer oprekt. Haar lichaam begint zich te ontplooien.

Misschien zit de jurk nog iets te wijd, maar duidelijk is te zien dat haar buik vol en rond is. In het begin vroegen haar vriendinnen of ze soms... De schaamte heeft ze verruild voor trots. Hij mag er zijn. Hij moet er zijn. Deze buik is het bewijs van haar doorbraak: niet anderen bepalen hoe ze eruit ziet, dat bepaalt ze zelf.

Lekker stuk

Neem nog maar een lekker stuk. De buik wijst trots naar het stuk taart. De maag knort van lekkere trek. De borsten steken fier vooruit. Binnenkort worden ze ingehaald. De volle schalen met eten op de tafel gaan allemaal op. Veel zal in deze buik verdwijnen. Hij verklapt het al een beetje. Hier staat de hongerige wolf. De onverzadigbare.

2 opmerkingen:

  1. Wat een mooi plaatje, mooi figuur en mooie jurk en heerlijk de hebberigheid waarmee deze dame de roze caloriebom aansnijd..haar lichaam toont zichtbaar de sporen van het genieten. Mooi als een vrouw haar buik en kont gebruikt waarvoor ze bedoeld zijn..ze laten groeien door overdadig genieten

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ze heeft inderdaad een mooi figuur, ik zou er graag mijn handen op willen leggen

    BeantwoordenVerwijderen