dinsdag 22 mei 2012

Buik 72 – Grote en zware buik

Een grote en zware buik die trots naar voren wijst. De eigenaresse van deze imposante buik staat in de deuropening. Ze leunt iets achterover waardoor haar buik wat hoger opbolt. Het is een enorme vetmassa die ze voor zich uitdraagt. Dat is wel duidelijk als je deze foto ziet.

Het perspectief valt een beetje weg doordat ze recht voor de camera staat. Zo zie je niet goed hoe ver hij precies naar voren welft. Het is ontzettend ver. Dat zie je wel. Ze houdt haar shirtje iets omhoog zodat de onderbuik majesteitelijk in beeld komt.

Lieflijk en romig

De lieflijke en romige welvingen zijn adembenemend. Zo valt de prachtige lovehandle op die langs haar buik naar boven loopt. Hij welft fraai over de heupen vanaf de onderbuik omhoog. Vlak boven de dikke zwemband, zit een nieuwe lovehandle. Hij bolt sexy naar boven en kruipt onder het shirt. Het is een vetrol die de fantasie wakker maakt.

De bovenbuik ligt verstopt onder het shirt. Zo lijkt het net of de buik een grote ronde bal is. Het shirt maakt die buik misschien zelfs groter. De eigenaresse schuwt niet haar buik groter te laten lijken dan hij is. En dat is helemaal niet erg.

Het is een prachtige buik. Zeker ook in combinatie met de grote boezem die opgedrukt wordt door de beha. Zo is er alle aandacht voor deze buik. En dat verdient deze buik als geen ander.

2 opmerkingen:

 1. Dit is echt heerlijk om naar te kijken.
  Een mooie knappe dikke vette vatsige vrouw.
  Ik hoop dat 1dame die Ik ken er ook zo eruit ziet.
  Dan ziet ze er super sexy en geil eruit.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ja,dit is echt een heerlijke dikke buik.
  Hier hou ik van.
  Niet zo`n klein wannabee buikje,maar een echte dikke buik.
  Zo zouden er veel meer moeten zijn.

  BeantwoordenVerwijderen