dinsdag 1 mei 2012

Buik 69 – Inktvlekken

Elke keer weer leuk om een nieuwe foto in de mail te vinden. Een bezoeker van deze blog stuurde laatst een foto van de mooie buik van zijn vriendin. Ze is een paar maanden in het buitenland. Ze waren aan het skypen. In de zak van haar trui had ze een pen laten zitten. Hij was gaan lekken. 'Moet je zien', zei ze.

De vriend schrok eventjes flink van wat hij zag. Niet de uitloop van de balpen, maar het buikje dat hij zag. Dat was hij niet gewend. Ze is flink aangekomen, dacht hij. Gelijk merkte hij dat het hem best wel opwond. En hij wilde deze prachtige foto met ons delen.

Prachtige buik

Het is inderdaad een prachtige buik die ze gekregen heeft. Ze ligt half op de bank. De broek staat strakgespannen rond de benen. Er is lekker wat vet bijgekomen. Zoveel dat de riem zelfs los zit. De onderbuik welft welvarend over de broekband heen. Wat een heerlijk jong vet.

De navel ligt diep weggezonken in het verse buikvet. Wat een mooi buikje heeft ze. Hij rust vol en tevreden op de rest van haar lichaam. Vol van het lekkere eten in het buitenland. Misschien ook wel van heimwee en verlangen naar haar vriendje.

Vol cadeau

Ik hoop dat ze nog eventjes wegblijft en hem een nog voller cadeautje geeft. Wat ziet ze er goed uit zeg. Zo komt ze thuis met nog meer om van te houden. Een weldadig en goed doorvoed lijf. Mollig en volvet van het lekker eten zo ver van huis. Ga zo door meisje. Want het nieuwe vet staat je heel erg goed.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten