dinsdag 17 april 2012

Buik 68 – Pruilmondje

Weer een verrassing in de mailbox: een foto van een buik. De eigenaresse wil graag weten wat ik van deze buik vindt. Nou, hij is ronduit prachtig. Hij kijkt nog wat onwennig wit in het voorjaarszonnetje. Maar wat is hij mooi vol en wat ziet hij er heerlijk kneedbaar uit. Een buikliefhebber geniet van zo'n koddig buikje.

In het oog springt de navel. Deze zit verstopt in de plooi die zich in deze bollende buik begint te vormen. Want hij is aan het opsplitsen deze buik en de grens loopt precies bij de navel. Alleen zakt de splitsing iets naar beneden. Daarmee krijgt de navel iets van een pruilmondje. Het geeft iets speels aan deze prachtige buik.


Tevreden glimlach

Als de eigenaresse van deze buik naar beneden kijkt, ziet ze de tevreden glimlach van haar buik. Hij wil meer. Dat zeker. Hij is zacht, rond en vol, maar hij wil natuurlijk nog dikker worden. Dat wil elke dikke buik.

Veel gewicht is voor deze buik in de onderbuik gaan zitten. Hij hangt mooi vol naar beneden en bedekt zo een stukje van haar onderbroek. De onderbuik gaat heerlijk over in de lovehandles boven haar heupen.

Bovenbuik

Vlak boven de navel vormt zich de bovenbuik. Dat zorgt ook voor voor het 'pruilmondje'. De buik zal wanneer hij groter wordt, zeker verder opsplitsen bij de navel. De eerste aanzet zie je al aan de rechterkant. Daar bolt een mooie vetrol.

Onder het behabandje bevindt zich een schatig vetrolletje. De plooi tussen de lovehandle van haar buik en het vetrolletje onder de beha, ziet er onwijs sexy uit.

Meer aandacht opeisen

Hier staat een vrouw met een buik waar je als vetliefhebber lang naar kunt turen. Stiekem veranderen je ogen in je handen en glijden speels over deze witte buik. Ik hoop dat ze deze zomer lekker veel in bikini gaat rondlopen, zodat deze buik mooi gebruind nog meer aandacht van mannen opeist.

3 opmerkingen:

  1. Reacties
    1. nog lang niet genoeg voor mij,maar ik denk rond de 95 kilo.

      Verwijderen
  2. Hiervan moeten ze een poster maken en adverteren bij de McDonalds. ''Iedere week een menu maakt je zo''. Zou lekker druk zijn. Wat is dit mooi zeg. Voorbeeld voor elk meisje

    BeantwoordenVerwijderen