dinsdag 6 maart 2012

Buik 63 – Berg van een buik

Een hele berg buik die tevreden op de schoot rust. Al leunt de eigenaresse van deze buik zelfs naar achteren. Het buikvet zoekt haar schoot op. En het is een enorme berg die je kunt bewonderen. Een buik uit 1 stuk die waanzinnig knuffelbaar uitziet.

Wat vooral opvalt zijn de grote 'zijflanken' van deze buik. Er welft flink wat vet aan linkerkant en rechterkant naar buiten toe. Ze staan mooi bol en vormen zo de aanzet tot wat een prachtige buik is. De buik krijgt door deze breedte de werking van een driehoek waarbij de middelste punt omhoog wijst.


Knuffelbuik

Het is een spannende buik waar je als vetliefhebber best even mee zou willen knuffelen. Hij ziet er buitengewoon zacht uit. Zonder plooien, maar vol en uit 1 stuk. De navel is klein en trekt alle aandacht. Hij ligt bovenop deze indrukwekkende buik.

De buik ligt in haar schoot en beneemt alle zicht op haar liefdesheuveltje. De bovenbenen zijn eveneens aardig gevuld. Het vetrolletje naar haar schaamstreek ziet er heel spannend uit. De buik rust een flink stukje op de bovenbenen. Zeker als je bedenkt dat ze achterover leunt, waarmee het buikvet al naar achteren getrokken wordt.

Grote borsten

De grote borsten boven deze prachtige buik doen de rest. Ze liggen tevreden op de buik. De tepels wijzen naar de kijker. Net als deze vrouw zelf tuurt over haar grote lichaam. Een indrukwekkend lichaam. Een buik in de breedte die ook nog 1 geheel vormt. Dat zie je niet veel. Een berg van een buik buik om trots op te zijn.

4 opmerkingen:

 1. En wat ool lekker is,is als ze recht gaat zitten en haar benen wijd doet zodat die buik zo lekker diep tussen haar benen richting de vloer hangt.
  Dat vind ik pas sexy.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. aaah ik wilde dat ik er net zo uit zag als zij! ze is prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik zou deze dame wel eens langs achter willen nemen zodat haar buik op de grond hangt lijkt me zalig

  BeantwoordenVerwijderen