dinsdag 7 februari 2012

Buik 60 – Uitdagende buik

Ze is niet dik maar wel onwijs sexy met haar mollige buik. Deze buik heeft alles wat een ronde vrouwenbuik moet hebben. Hij is vol, net niet dik, welft schitterend naar voren en toont de navel in vol ornaat voor de toeschouwer. Beter kun je niet hebben.

Het rode topje laat haar buik mooi uitkomen. De borsten welven van boven royaal over dat topje heen. Van onderen het topje drukt de buik juist iets naar voren. Het geeft een extra bolling aan het buikje. Het brengt de spanning in de foto.


Prachtige welving

Want haar buik welft prachtig naar voren. Het begint mooi onder de borsten waar hij sterk opbolt. Het hoogtepunt van de buik zit bij de navel. Daar wijst hij het verste naar voren. De broek zit vlak onder de navel. Ze is van het overdragende type, dikke meisjes die de broek over de buik dragen.

Ze hangt lichtjes naar voren met haar buik, waardoor de welving nog sterker opvalt. Langs de broekband glijden je ogen. En ze houden op bij de heupen waar een lichte bolling een nieuwe uitdaging zet: een beginnende lovehandle. De lovehandle links trekt al lichtjes door naar de buik. Genoeg om er verder bij te fantaseren. Want een uitdagende foto is dit zeker.

1 opmerking:

  1. Dit is een prachtige buik, mijn hoofd erop leggen en naar de wolkjes kijken en zalig wegdromen op een zonnige middag.

    BeantwoordenVerwijderen