dinsdag 31 januari 2012

Buik 59 – Broek onder of over de buik

Draagt ze de broek onder of over de buik. Het is een vraag die vetliefhebbers bezighoudt. Waar de 1 zweert bij het dragen van de broek onder de buik, vindt de ander het juist sexy als hij over de buik heen wordt gedragen. Dit meisje is van het laatste slag. Ze heeft zelfs haar sexy onderbroekje over de buik heen aangetrokken.

Je moet ervan houden. De draagster draagt de broek meestal uit praktische overwegingen over de buik. Ook lijken vrouwen het meer te doen dan bijvoorbeeld dikke mannen. Ze hebben de broek over de buik aangetrokken. Zo houdt de broek de buik enigszins in het gareel.


Buik in gareel?

Het is de vraag of de buik van deze dame in het gareel te krijgen is. Hij is imposant en uitdrukkelijk aanwezig. Het is een volle buik met diepe plooien en grote welvingen. Het touw van het slipje valt diep in de navelplooi. De navel is niet meer te zien en de onderbuik zit verstopt achter de onderbroek.

Een spannend plaatje. De bovenbuik valt vol in de aandacht omdat deze helemaal ontbloot is. Hij welft iets over de onderbuik heen. De onderbuik op haar beurt, welft royaal naar opzij. Een volle lovehandle rust op de heupen en drukt een fors eind naar buiten. Het maakt haar tot een begeerlijke vrouw.

Spanning door borsten

En dan zijn er de borsten die alle spanning in deze foto brengen. Je ziet iets, maar net niet alles. Vooral dat alles is de begeerlijke pose die deze dame oproept. Ze is heerlijk aan het snoepen van het cakebeslag. Iets waar je heel dik van wordt en dat de begeerte nog sterker aanwakkert bij de vetliefhebber.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten