donderdag 12 januari 2012

Bijverdiensten (8) – Op naar 100 kilo (slot)

Anita en Johan merken dat er meer geld uit gaat dan dat er binnen komt. Anita vindt een baantje bij de banketbakker in de stad. Bij wijze van geintje stelt Johan voor dat Anita zich naakt laat fotograferen om wat bij te verdienen. De bezoekers van de site ontdekken dat Anita flink aankomt. Ze vinden het zo leuk dat ze haar zelfs betalen om nog dikker te worden. Al snel komt de 100 kilo in zicht.

Op naar 100 kilo (slot)


Er veranderde niet alleen iets bij Anita. Ook mijn houding tegenover dikke vrouwen kreeg een nieuwe dimensie. Zo raakte ik opgewonden als ze aan het eten was. Het was zo’n doordeweekse avond. De bestelling was uitgekomen op een 2 patatjes met, 4 kroketten, 3 frikadellen en 2 grote ijsbekers van 1 liter elk toe. Ze verdiende er een bedrag mee van 200 euro als ze het naar binnen wist te werken.

De 2 patatjes en 4 kroketten verdwenen rap in haar dikke lichaam. Ze was hier goed voor getraind. De frikandellen werden wat moeilijk. Ze knoopte het bovenste knoopje van haar broek los. Daarna maakte ze de knoopjes van haar strakker zittende bloesje open. ‘Poeh,’ zuchtte ze voor de webcam. ‘Ik kan niet meer.’ ‘Toe neem nog een patatje, dat kun je nog wel. De ijs glijdt er vanzelf wel in,’ verscheen op het scherm. ‘Anders bereik je die 100 nooit’, volgde.

Ze wreef over haar rond geworden buik. ‘Vooruit doe nog maar 2 frikadellen.’ ‘En een patatje,’ vroeg het scherm. ‘En 1 patatje.’ Ik maakte het eten voor haar klaar. Anita begon weer dapper te eten. ‘Ik kan niet meer,’ zuchtte ze na het patatje en de frikadel. De tweede was voor de helft op. Ik ging met de rug naar de camera staan en voerde haar de laatste happen.


‘Toe maar, je kunt het,’ fluisterde ik. Ze keek me dromerig aan, vol van het eten. Straks neuk ik je voor de camera. ‘Ja,’ zei ze. Ik zag haar ronde buik liggen op haar liggende lichaam. Als een ballon toornde hij boven haar uit. Een schitterend gezicht. De twee borsten erboven. Ze moesten eveneens gegroeid zijn. Het leek wel of mijn Anita twee keer zo groot geworden was als voorheen.

Het ijs hapte ze traag weg. De laatste lepel met het ijs ging haar mond binnen. ‘Ik wil neuken,’ kreunde Anita. ‘Ja, laat je kut vollopen,’ schreef het scherm. ‘We betalen,’ vulde iemand gul aan. ‘Van opzij,’ kreeg het bijval als respons. ‘Zo kunnen we je buik zien sidderen onder de neukkracht.’ Ze smeekten het en beloofden gouden bergen in geld.

Ik voelde mij geil worden. Het met eten gevulde lichaam vroeg om genomen te worden. ‘Kom’, smeekte ze. Ze maakte haar bloesje nog verder open. De broek hing al naar beneden en haar vingers gleden onder de rand van het slipje. ‘Toe,’ moedigde ze aan. Mijn vingers zochten het geheime luikje dat omringd werd door vet. Ik bewoog ze voorzichtig over het gevoelige knopje. De geilheid kwam hierdoor goed los bij Anita.

Ze kon het niet meer houden. 'Neuk me', krijste ze als een krolse kat die een beurt verlangt. Ik dook op haar, de webcam draaide live. Ik voelde onder mij haar ronde buik. Hij was opgezwollen door het vele eten. Het maakte me nog geiler dan ik al was. Anita zuchtte, steunde en zweette onder mijn beweging. Mijn pik ramde diep haar natte kut in.

Haar buik voelde hard en zacht tegelijk. Achter ons pruttelde de computer, waarschijnlijk leverde de chat veel verkeer op. Ik genoot van mijn dikker geworden Anita. Wat neukte deze vette versie van mijn liefje lekker. Mijn pik leek nog altijd groter te worden. Ik genoot van het liefdesspel en ging door tot ik zelf klaarkwam met een krijs. Anita had daarvoor al meerdere keren gekrijst van genot.

De computer liep bijna vast van al de aandacht. Binnen een halfuur was het chatverkeer van 15 chatters veranderd in 1500 chatters. Er waren meer dan 500 nieuwe abonnees bijgekomen. Het sprak tot de verbeelding hoe een man zijn dikker geworden vrouw neukte. De chatters daagden ons verder uit. Ze wilden nu weten wat ze woog.

Anita stapte aarzelend op de weegschaal. Ruim 1500 chatters volgen ons via de webcam. Haar lichaam was nog bezweet van de neukpartij. Haar buik wees trots naar voren. Wat was hij vol en rond geworden zeg. Ik zag hoe groot hij wel niet was. Ik probeerde mij voor te stellen hoever hij wel niet vooruit wees. En ik merkte dat ik er weer geil van werd.

Ze zette haar voeten op de weegschaal en moest iets voorover buigen om te kunnen zien wat op de weegschaal zou staan. Het getal op de weegschaal schoot omhoog en passeerde razendsnel de 90. Daarna ging het iets minder snel naar boven. Het eindige in het getal met de 3 cijfers: 100,4 stond in digitale letters geschreven.

Mijn handen trilden bij het zien van dit getal. Hier hadden we naartoe gewerkt. Het was gelukt. Ik voelde dat ik trots was en verbaasd tegelijk. In nog geen halfjaar tijd, was ze gegroeid van een slanke meid van 57 kilo tot deze volvette vrouw van ruim 100 kilo. Wat vond ik haar mooi geworden.

Al mijn geilheid welde in mij op. Ik voelde hoe mijn vochtige pik alweer hard werd. Wat een geilheid en opwinding. Dit was te mooi om waar te zijn. Ik neukte haar ter plekje. Van achteren. Ze kreunde geil toen ik op haar dikke billen sloeg. Al het vet trilde opwindend mee. Wat een opwinding. Ik voelde mij heel trots. Ik fluisterde in haar oor dat ik haar nog vetter wilde hebben. 'Doe het, voer me vet', riep ze. Ik beloofde het en kwam goddelijk klaar in haar vette kont. Wat een geilheid, wat een opwinding. Wat was dit mooi

EINDE

Geen opmerkingen:

Een reactie posten