dinsdag 13 december 2011

Buik (52) – Mooi begin

Een foto van een buik opgestuurd door een lezer. Het is een buik waar niet veel buikvet omheen zit. Het buikvet dat een plaatsje heeft gevonden, heeft zich wel heel aantrekkelijk gevormd. De buik helt waarlijk al een eindje naar voren. Boven de billen vormt zich een nieuwe vetplooi. Kortom, hier is een mooi begin te zien.

De plooi loopt van de rug naar voren. Als de buik iets doorgroeit, zal zich hier de splitsing van de buik vormen. Hij loopt vlak over de navel heen. Het laat zien dat deze vrouw mooi mollig is. De billen bollen overtuigend door. Een nieuwe vetlaag ontwikkeld zich van de buik naar achteren. Het is een beetje de vraag of deze vetophoping aan de billen toebehoort of dat deze zich erboven vormt.Naveltrekker

De navel is sowieso de trekker op dit plaatje. Hij ligt in een beginnend vetlaagje. Aantrekkelijk te wezen. Het buikvet verzamelt zich rond deze navel. Iets onder de navel welft een verrukkelijk laagje vet. Als ze doorgroeit vormt zich hier een mooi vetband. Een heus zwembandje dat zich ontwikkeld ietsje onder de navel.
De borsten vallen mooi op. Het lijkt ook dat de beha een maatje te groot is. Misschien gekocht op de groei of ontwenning van de kijker. Ik ben ook een beetje vewend met als dat weelderig tietenvlees dat ver over de rand van de beha heenwelft. Zo'n mooie volle krul over de rand van het cupje van een muffin. Dat is hier niet zien. Maar de borsten vormen zich mooi in de beha.

Prangende vraag

Dan blijf je uiteindelijk achter met een prangende vraag: hoe gaat het verder? Hier zie je een mooi buikje dat het stadium van mollig nadert. Toch wil je als vetliefhebber meer. Is het de begeerte, de wens of het idee. Ik denk van alledrie een beetje, maar van het laatste het meeste.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten