Bijverdiensten (2) – Op de weegschaal

Anita en Johan merken dat er meer geld uit gaat dan dat er binnen komt. Anita vindt een baantje bij de banketbakker in de stad. Maar dat zet niet genoeg zoden aan de dijk. Bij wijze van geintje stelt Johan voor dat Anita zich naakt laat fotograferen voor een eigen internetpagina. Onverwachts doet zich een verandering voor. Johan merkt dat hem dit niet onberoerd laat.

Op de weegschaal


De bezoekersaantallen leden allerminst onder het molliger worden van Anita. Ze werd ronder maar het bezoek nam zeker niet af. Sterker nog: er kwamen alleen maar nieuwe abonnees bij. We vierden de 4 maanden met meer dan 1000 vaste bezoekers. Ze betaalden gretig voor de pagina's. Zo sterk zelfs dat we overwogen om voor onszelf te beginnen met een eigen website. We zouden de abonnementsgelden wat verlagen, 2 maanden naast de oude site gaan draaien en dan waarschijnlijk vele malen meer verdienen dan nu het geval was.

Het was een avond dat we midden in de overgang van websites zaten. Anita zat voor de televisie. Ze at de laatste chips uit de familiezak. En ze liep naar de keuken om een nieuwe zak te halen. Ze verontschuldigde zich met de mededeling dat ze nog honger had. Even later keerde ze terug met een grote nieuwe zak.


‘Ik heb vandaag een bijzonder mailtje gehad,’ zei ze. ‘Een bezoeker wil weten hoeveel ik weeg en of ik aangekomen ben.’ Ze giechelde. ‘Ach het zal wel wat zijn,’ antwoordde ze nonchalant op mijn vraag of die bezoeker gelijk had. ‘Hij wilde foto’s zien van de weegsessie. Zo kon hij weten of ik daadwerkelijk zwaarder geworden ben. Bovendien wil hij mijn van alle kanten op de foto hebben.'


Ze lachte en legde haar armen strak tegen haar zij. Ze draaide een rondje in de houding 'Zoals ze een misdadiger fotograferen: van voren, achteren en opzij. Hij wil er flink voor betalen, geld doet er niet toe.’ ‘Wat heeft hij geboden,’ vroeg ik, die geld belangrijker vond dan de maffe foto. ‘1000 euro.’ Mijn ogen werden groot. Wat een gigantisch bedrag voor een paar van die foto's en op de weegschaal staan. ‘Nou dan doen we dat toch', grinnikte ik. 'De klant is koning. Zeker als die koning flink betaalt.' De zak chips scheurde ze open. ‘Ach ja, laten we het maar doen.’ Het eerste chipje kraakte in haar mond.

Ook de tweede zak was leeg. Daarom gingen we naar de slaapkamer waar de weegschaal stond. Anita kleedde zich uit. Ik zette de videocamera op het statief. Ze nam plaats op de weegschaal. De buik vooruit. De buik gaf haar meer en meer het figuur van een 4 maanden zwangere vrouw. Zo eentje waarbij je twijfelt of ze aangekomen is. Of dat ze zwanger is. Bij mijn Anita was het de zwangerschap van vet. De 2 zakken chips hadden daar zojuist een potentiele bijdrage aan geleverd.

En inderdaad. De buik was rond geworden de laatste maanden. Van het snoepen op haar werk en van de chips, patat en kroketten die er tegenwoordig elke avond doorheen gingen. Ze keek naar beneden op het getal dat daar zou staan. Zichtbaar schrok ze van wat daar stond. ‘Jezus,’ mompelde ze. Ze boog wat verder naar voren om beter te kunnen zien wat daar stond. Ik merkte dat ik moeite had om het te filmen. Ik wilde het zien.

Ik maakte de camera los van het statief. En liep traag naar de weegschaal. De camera volgde de ronde contouren van haar lijf en kwam bij het getal uit. ‘71’ stond er duidelijk. ‘Ik had veel verwacht, maar zoveel’, stamelde ze. Ik stopte de camera en keek haar aan. ‘Je bent behoorlijk aangekomen.’ Ik zag dat ze bloosde. Van schaamte of van trots, dat was mij nog niet helemaal duidelijk.

‘Ja, 14 kilo', antwoordde ze. Ik had wel wat verwacht. Eerders iets van 64 kilo of zo. Natuurlijk voel ik ook wel dat mijn broeken wat krapper zitten. Maar ik ben in 5 maanden 14 kilo aangekomen, dat is bijna 3 kilo per maand.’ Ze was onthutst. Ik probeerde haar te kalmeren. ‘Het legt je blijkbaar geen windeieren die gewichtstoename, want het aantal abonnees neemt alleen maar toe.’

‘Moeten we dit publiceren', vroeg ze onzeker aan me. Ik zag dat ze twijfelde. 1000 euro was veel geld en we konden het goed gebruiken. ‘Ik zou het privé sturen naar de aanvrager voor die 1000 euro en het aan hem vragen.’ ‘Ja, misschien is het wel een idee.’ Ze stapte van de weegschaal en wilde zich weer aankleden. ‘Ho,’ riep ik snel. ‘Je moet het nog een keer doen, dan maak ik nog een paar foto’s. Wrijf ook even voor de gein over je buik.’

Eigenlijk zag het er best opwindend uit. Ik maakte nu de foto's. Opnieuw stond ze in vol ornaat voor de camera. Ze wreef dit keer over haar buik. Ik zag hoeveel vet er bij haar buik was gekomen. Eigenlijk stond dat buikje haar heel goed. Ook zag ik dat haar heupen en billen wat forser waren geworden. Net als haar borsten. Het liet mij niet onberoerd. Ik voelde hoe zich in mijn broek een paal ontwikkelde.

Ze stapte op de weegschaal, keek bijna even verbaasd als net. Het was mooier. Ook haar bovenarmen waren wel wat dikker geworden zag ik nu. Ik klikte de ene foto na de andere. Hier gebeurden mooie dingen. Ze legde haar handen op haar buik. En hing iets achterover zodat haar buik nog voller in beeld kwam. Wat zag het er mooi uit. Net als dat getal op de display.

Ik had nooit verwacht dat ik dit ooit mooi zou vinden. Vroeger moest ik er niet aan denken dat Anita dikker werd. Nu zag ik haar zo mollig voor mij staan en merkte dat haar nieuwe lijf mij opwond. Haar borsten waren beduidend ronder geworden. Ook hield ik van het zachte buikje dat zich vormde boven haar slipje. Haar billen zaten rond en vol in het broekje. Het bracht mijn hoofd op hol. Ze zag er inderdaad goed uit. Dat hadden onze bezoekers goed gezien.

Ik bekeek nog eens goed de foto's en het filmpje en merkte dat ze mij erg opwonden. Ergens kon ik de wens van de man best begrijpen. We keken samen en ik wreef zachtjes over de lovehandle die zich over haar heupen vormde. Het voelde lekker zacht. Ik merkte dat Anita het ook wel lekker vond. Ze zoende mij intens. Voordat ik er erg in had gingen mijn handen over haar naakte lichaam.

De zachte rondingen voelden intens. Ik zag ook dat de huid blijkbaar wat gevoeliger was geworden. Vol overgave en begeerte keek ze me aan. Ze was geil geworden. 'Neuk me', kreunde ze. We zaten achter de computer om de foto's en filmpjes te mailen aan de gulle gever. Ze haalde mijn paal uit de broek. Haar mond ging open en mijn pik verdween erin. Gulzig alsof ze iets aan het eten was, pompte ze mijn lul nog harder. Het voelde overweldigend.

Ze ging bovenop mij zitten. Zo zag ik dikke lijf nog beter. Inderdaad was ze zoveel zachter geworden. Het voelde overheerlijk. De vetrolletjes die erbij gekomen waren, kon ik niet meer tellen. Overal leek het of zich vet gevormd had. Het eens zo athletische lijf had zich veranderd in een mollig figuur. Ik dacht terug aan het slanke meisje dat ze eens was. Ze veranderde nu in een heuse vetzak.

En het wond mij op dat ze dik werd. Dat verbaasde mij nog het meeste. Sterker nog, ik kwam goddelijk klaar. Precies op dat moment voelde ik ook haar lijf schokken. Ook zij kwam klaar en ving mijn zaad op in haar zachte kut. De dikte bracht ook haar geilheid merkte ik. Zo snel kwam ze nooit klaar. Maar elke aanraking aan haar mollige lichaam was genoeg om haar op te winden.

Lees deel 3 van Bijverdiensten: 2500 euro voor 10 kilo »

Reacties

Populaire posts van deze blog

Moeder en dochter (1)

Snoepen - Moeder en dochter (2)

All inclusive - Moeder en dochter (15)