dinsdag 29 november 2011

Buik 50 – Volgroeide beginnersbuik

Dezelfde buik als vorige week, maar dan gegroeid. De rondingen en plooien die er vorige week nog inzaten zijn nu opgevuld. Ze zit ook iets meer rechtop. Wat een indrukwekkende buik heeft deze dame gekregen. Ik zou het een pens noemen. Het verschil: meer dan 30 nieuwe verse kilo's rond de heupen.

De huid bolt lichtjes van de nieuwe vetcellen die aan de buik zijn gegroeid. Vooral het stukje buik boven de navel is mooi opgevuld. Ze trekt het natuurlijk ook wat rechter doordat ze rechtop zit. De onderbuik is enorm gegroeid. Het levert een opwindend plaatje op. Waarbij het zwembandje rond haar middel enorm in volume is toegenomen. Het lijkt wel of de vetrol 3 keer groter is geworden.


Tevreden buikvet

Het buikvet ligt tevreden in haar schoot. Dat haar borsten beduidend groter zijn geworden is wat moeilijker te zien. Ze houdt haar boezem mooi omhoog met haar – eveneens dikker geworden – armen. Een foto om lang naar te kijken en bij weg te dromen. Zeker ook omdat haar achterste hard is meegegroeid. Het levert een plaatje op dat je moeilijk loslaat.

Boven de enorme vetrol die langs haar zij trekt, zie je een mooi plooi zitten. Het is niet de buikrol waar ik het de vorige blog over had. Het is extra vulsel, volume dat er eerder niet was. Deze meid heeft zich helemaal laten gaan. Dat bewijst deze foto wel. De bovenbuik vormt nu vrijwel 1 geheel met de onderbuik. De vetrol is opgegaan in de massa van de onderbuik.

Before en after

De before-after foto's zijn een lust voor het oog van de vetliefhebber. Ook een buikliefhebber kan hierbij goed aan zijn trekken komen. Het genre is ontleend aan de dieetindustrie. Bij advertenties over een dieetproduct, staan foto's van klanten. Meestal zijn ze kilo's afgevallen. Dan zie je de persoon in kwestie op de dikke foto diep ongelukkig. Op de foto ernaast is de vrouw 30 kilo lichter en straalt ze van geluk.

Voor vetliefhebbers zijn de foto's in omgekeerde volgorde interessant en erg opwindend. Een betere vergelijking is natuurlijk niet te maken. Wanneer je bijvoorbeeld met iemand leeft die dikker wordt, dan sluipt de dikte er geleidelijk in. Dan draait het om het moment. Ineens zie je dan dat die broek niet meer dichtgaat of de buik zich opsplitst.

Het is veel makkelijker te zien bij mensen die je niet zo vaak ziet. Het gebeurt juist op die momenten dat je iemand een paar maanden niet meer gezien hebt. Ineens zie je dat ze dikker is geworden. De vraag of ze zwanger is, is snel gesteld. Vandaar dat je de blunder vooral begaat bij vrouwen die je langere tijd niet gezien hebt. Het is iets dat ineens de aandacht trekt en je daarna niet meer loslaat.

2 opmerkingen:

  1. Beste auteur van dit stukje. Op de site waar u de foto van dit buikje vandaan heeft, staat nu een actuele foto van hetzelfde meisje. Haar buik is werkelijk ontploft, zo is ze gegroeid. Ze heeft nu een echte lekkere buik, alhoewel ik hoop dat ze nog veel dikker en ronder wordt ;)

    BeantwoordenVerwijderen