dinsdag 22 november 2011

Buik (49) – Veelbelovend beginnersbuikje

Vandaag een meisje dat in 2 afleveringen verschijnt. Ze komt van een zogeheten before-after foto. In de foto zie je haar in de dunne variant en daarna in de dikke variant. Deze week de dunnere variant. Overduidelijk een beginnersbuikje. Een veelbelovend buikje waarin een mooie toekomst te zien is.

Ik ken die toekomst en hij is ronduit prachtig. De buik van vandaag valt op door zijn fraaie rondingen. Het meisje heeft een overtuigende ronding die doortrekt over haar heupen naar achteren. Daar valt de vetrol mooi over haar achterste en vormt daarmee een rol boven de billen.


Veelbelovend buikje

Hier schuilt veel overtuiging en belofte. De navel ligt mooi ingebed in het buikvet. Haar buik vormt een mooie ronde bol. De navel wijst als troffee mooi naar voren. De borsten vol en opgepompt. Ze zijn flink gegroeid want ze welven over de cups van de beha heen. Vlak onder de borsten ontstaat een mooie buikrol. Ook deze begint op de rug en welft mooi naar voren.

De vetplooi onder de borsten drukt al een flink eind naar voren en lijkt de andere kant op te gaan zoeken. De rol is er bijna en lijkt daarmee een veelbelovende toekomst te willen beloven. De onderbroek wordt goeddeels opgeslokt door de grote buik die aan het groeien is. De buik rust al voor een klein gedeelte op de bovenbenen. De plooien maken het beeld extra spannend.

Volgende week: volgroeide beginnersbuik

Hetzelfde buikje als deze week, alleen een paar maten in volume gegroeid. Een beeld dat je niet makkelijk loslaat, zeker ook omdat je het vergelijkingsmateriaal hebt: de buikblog van deze week. Zet ze naast elkaar en zie het verschil: toch zeker een kilo of 30...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten