Buik (47) – Bol hangbuikje

Een bol hangbuikje dat zich in vol ornaat toont aan de buitenwereld. De broek van deze dame heeft in het buikvet gedrukt. De dikke lijnen van haar navel naar haar zij bewijzen dat. Ik kon vorige week niet kiezen en daarom behandel ik vandaag deze foto van Volumina. Hier zit ze zo dat haar buik alle ruimte krijgt om te hangen. En ze heeft een verrukkelijk hangbuikje. De diepliggende navel is het hart van deze prachtige foto.

De buik welft overtuigend naar voren waardoor ook de navel een stukje dieper uitvalt. Hier vormt zich een prachtige kratermond in de vetmassa. Wat een schoonheid. Alles straalt zachtheid en volheid uit. Het vet rust in een dikke band op het bovenbeen. De band houdt het voorsteven van de buik vast.


Verlangen vasthouden

Als vetliefhebber verlang je ernaar deze buik even vast te houden. Voorzichtig met je handpalm op te tillen. Langs de huid te strelen. Hier hangt en welft zachtheid, warmte en genot. Het grote geheim ligt achter deze enorme buik verscholen. Elk zicht is ontnomen. Alles wordt aan de verbeelding overgelaten.

Goed gereedschap hangt onder een afdakje, zeggen dikke mannen weleens. Deze heerlijke vrouwenbuik verbergt het geheime genotsplekje door ervoor te hangen. De weelderige bovenbenen doen de rest. De buik ligt tevreden over de bovenbenen heen en welft verder overvloedig naar voren. Een bol hangbuikje om lang naar te kijken en over te fantaseren.

Volgende week: zwanger of niet?

Ben je zwanger? Veel vrouwen die in korte tijd flink zijn aangekomen, krijgen deze vraag. Volgende week een vrouw met een prachtige buik. Ze lijkt zwanger, maar ze is het niet. Of toch wel?

Reacties

Populaire posts van deze blog

Moeder en dochter (1)

Snoepen - Moeder en dochter (2)

All inclusive - Moeder en dochter (15)