dinsdag 1 november 2011

Buik (46) – Liefkozen

De hand op de buik. Het is een opwindend plaatje. Hierin zie je de liefde voor het eigen buikje. De vlakke hand op de buik, toont liefkozing. Een volle buik nodigt uit tot strelen en beminnen. Als de eigenaresse van de buik dat zelf doet, is het extra opwindend.

Een paar weken geleden kreeg ik van de Duitse Volumina het verzoek haar buik te bespreken op buikblog. Dat doe ik met liefde en ik mocht wat foto's gebruiken die op haar site ronddwalen. Ik vond een mooie serie. De close-up van de buik is het mooiste: mooi vol en rond.


Buik centraal

Ze laat zichzelf al buiten beeld. Alleen de buik staat centraal. En het is een prachtige buik. De navel ligt diep bezonken in het buikvet. De onderbuik bolt mooi naar voren. Hij ligt tevreden tussen de benen. Vol en rond. In vol ornaat pronkt hij en laat de buitenwereld zien dat dik mooi is. Een dikke buik is helemaal het summum.

Een typisch voorbeeld van een mooie hangbuik. De navel vormt het middelpunt van de schoonheid. Het maakt de buik nog voller en ronder, lijkt het wel. De opwinding gaat nog verder. Als je goed kijkt, zie je de haartjes op de buik zitten. Ze geven de buik de kleine spikkeltjes.

Hand op buik

Maar de hand maakt de buik heel mooi. Het laat de liefde voor de eigen buik zien. De hand ligt precies over de vetrol van de bovenbuik heen en scheidt zo de onderbuik van de overweldigende boezem. Het maakt dit plaatje extra intiem. De dikke vrouw die op de rand van haar bed zit en nog even geniet.

Meer Volumina

Op haar blog: volumina.blogspot.com vind je meer foto's en interessante gewichtsupdates. Vergeet daarnaast niet haar youtube-channel te bekijken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten