Buik (45) – Biertje

Een hele spannende foto. Een feestje, ze drinkt een biertje uit een flesje. Ze is druk in gesprek met een vriendin. Haar dikke armen verschijnen bloot onder het bloesje vandaan. Een bloesje dat onmogelijk dicht kan. Van boven mag het dan sluiten. Van onderen is geen ruimte hem dicht te krijgen. Dat is de eerste spanning in deze foto.

De stof van het bloesje omhelst strak haar volle bovenarmen. Het past amper. De stevige onderarmen zijn ontbloot en vertellen genoeg. Maar het spannendste is de manier waarop ze onderarmen tegen de volle buik aan drukt. Haar linkerarm rust op die dikke buik. Een hangbuik die royaal naar voren welft en duidelijk ruimte opeist.


Buik onder paars shirtje

De buik is duidelijk zichtbaar onder het paarse shirtje dat ze draagt. Onwijs sexy en opwindend om te zien. Zeker ook omdat de lovehandles zich nog duidelijker aftekenen. Onder de arm waarmee ze het bierflesje vasthoudt, zie je een groot zwembandje. De buik vormt zich vol over de breedte van haar dikke lijf.

De onderkant van de buik valt buiten de foto en eigenlijk is dat best jammer. Je weet namelijk dat hier nog veel te zien valt. Het is een ogenschijnlijk onschuldig plaatje van een dik meisje op een feestje. Ze studeert en zal de laatste tijd eerder aangekomen zijn dan afgevallen. Dat zie je overduidelijk aan deze foto af. Hier toont zich veel welvaart achter de grijze en paarse kleding.

Beetje verborgen buik

De dikke buik krijgt misschien niet alle aandacht en is zelfs een beetje verborgen onder alle kledingstukken. Ze schaamt zich er misschien voor. Als je goed kijkt, zie je een verschrikkelijk knappe meid, sexy en mooi dik. Met een buik waarvan je kunt dromen: zo mooi vol. Hier toont zich een mooie mollige meid aan de buitenwereld met een buik waar veel vetliefhebbers van dromen.

Reacties

  1. heerlijk in die strakke kleding, als ze eens wist dat er mannen zijn die het mooi vinden liepen er meer zo rond.

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Moeder en dochter (1)

Snoepen - Moeder en dochter (2)

All inclusive - Moeder en dochter (15)