dinsdag 18 oktober 2011

Buik (44) – Strepen maken buik

Een fors meisje in een mooi gestreept shirt. Een foto om van te genieten. Het shirt valt heel mooi en de buik bolt er prominent in naar voren. De handen in de zij maken dat het een trotse foto wordt. Ze is trots op haar dikke buik. Ze duwt haar rug iets naar voren waardoor de buik nog groter lijkt dan hij is.

En natuurlijk, haar buik is heel groot. Hij ziet er overtuigend uit. Het shirt is eigenlijk iets te klein, maar de stof rekt mooi mee. De verticale streepjes en horizontale brede lijnen leggen precies het juiste accent. Dit is zo'n shirtje waarin mensen ineens zien hoe dik deze dame eigenlijk wel niet is. Het roept steevast reacties op als; 'kind wat ben jij dik geworden.' Of bekenden vragen haar of ze zwanger is. Natuurlijk is ze niet zwanger.


Puur vet

Het is puur vet dat je hier ziet. De handen in de zij. Trots en mollig. De vuist drukt precies op een lovehandle. Het charmante strikje van voren doet de rest. Want ook het truitje dat haar borsten scheidt van de buik, is te klein. De stof wordt strakgetrokken en de knoop is uit weinig stof gehaald. Hij dreigt elk moment los te komen. Het bedekt ook maar weinig. De borsten vragen eigenlijk om meer ruimte.

De combinatie van deze 2 kledingstukken geven dit meisje echt een sterke uitstraling. Onbewust zorgt het topje voor een extra accent op de buik. Bijna automatisch trekken je ogen naar deze massa van voren. De streepjes maken de buik nog voller. Ze geven de foto diepte, waardoor de buik extra opvalt. De verticale strepen buigen mooi mee met de buik. De horizontale lijnen verschillen in grote waardoor de ronding van de buik nog sterker opvalt. De plooien zorgen voor de rest.

De horizontale strepen in het shirt doen de rest. Doordat de stof strakgespannen staat, vermoed je dat deze dame flink is aangekomen de laatste tijd. De holle rug doet de rest. In haar zij tonen zich de lovehandles niet bepaald. Hij bolt lichtjes. De hand in de zij drukt elke vetrol mooi weg. Een adembenemende houding. Want hier staat een vrouw die trots is op het formaat dat ze heeft. En dat is meer dan terecht.

Volgende week: Biertje

Een volle buik zit verstopt achter veel kledingstukken. Toch kun je hier een mooie mollige meid zien. Op een feestje, met een biertje in de hand.

2 opmerkingen:

  1. ik wens dat ik haar was dan was ik trots en een mooi t-schirt

    BeantwoordenVerwijderen
  2. kunnen we ruilen
    ps ik stel niet veel voor met mijn 80 kilo van 1m60

    BeantwoordenVerwijderen