Buik (43) – Open bloesje

Het bloesje is dit keer open. De buik bolt overtuigend naar voren. Het is nog geen heftige buik, maar hij welft al genoeg naar voren voor een opmerking. De winterkilo's hebben toegeslagen, want hij tuurt wit de wereld in. Het kan natuurlijk ook zijn dat ze zich voor de bolling schaamt en hem daarom niet aan het zonlicht durft toe te vertrouwen.

Ongewild accentueren de streepjes van het bloesje ook de ronde buik. De volle borsten die uit de beha puilen doen de rest. Net zo overtuigend is haar buik zelf. Ik kan heel lang kijken naar de navel. Hij steekt namelijk heel mooi vooruit op de weldadige ronding. Wel bolt de buik zo dat ze de navel heel iets omhoog drukt.


Supersexy

In mijn ogen supersexy. Het opengevallen bloesje dat misschien met een zucht geopend is omdat de buik er bijna niet meer in past. Hier is iemand zichtbaar in korte tijd flink aangekomen. De ronding in de buik, zat er eerst nog niet in. Nu steekt hij welgevormd en rond naar voren. Trots op het vet dat hij in zich bergt.

De borsten doen de rest. Dat ze weldadig over de beha welven, zegt meer dan genoeg. De borsten zijn groot en groeien enthousiast mee met de rest. Ze vormen een mooi contrast met de rest. Dat zorgt er ook voor dat ze nog altijd iets verder vooruit wijzen dan de buik. Maar dat kan nooit lang meer duren.

Volgende week: strepen maken buik

Een fors meisje draagt een gestreept shirt. Het shirt valt mooi strak en de streepjes vormen mee met de prominente buik. Een plaatje waar je lang naar kunt kijken. Zeker ook omdat de borsten ook heel sterk geaccentueerd worden.
Lees Buik (44): Strepen maken buik »

Reacties

Populaire posts van deze blog

Moeder en dochter (1)

Snoepen - Moeder en dochter (2)

All inclusive - Moeder en dochter (15)