zondag 11 september 2011

Bekentenissen van een feedee (8) – Aankomen door bewegen

In Bekentenissen van een feedee geeft een feedee een openhartig kijkje in haar leven. Ze komt bewust aan. De gewichtstoename betekent niet alleen een verandering in het lichaam. Bewust aankomen lokt veel reacties uit. Deze kunnen positief of negatief zijn. Maar iedereen is wel geïnteresseerd hoe ze zo snel aankomt. Stilzitten is volgens haar niet de oplossing. Juist bewegen helpt om snel aan te komen.

Aankomen door bewegen


Ik ben best actief. Ik doe aan aerobics, buikdansen, kracht-training en yoga. Daarnaast woon ik in de grote stad. Daarom heb ik niet de beschikking over een eigen auto. Ik reis veel met het openbaar vervoer. Ook loop ik veel. In elk geval van en naar de campus vanaf het metrostation. Ik merk dat ik problemen krijg met lopen als ik meer dan een kilometer of 3 à 4 moet lopen.

Veel mannen die ik op het internet ontmoet, vinden dat ik mijn beweging echt tot een minimum moet beperken. Ik ben het daar niet mee eens. Ik heb de beweging gewoon nodig om in conditie te blijven. Ook merk ik dat als ik minder beweeg, mijn eetlust enorm afneemt.


Experimenteren met aankomen

In elk geval ging ik vanaf mijn 18e mij meer en meer interesseren in het feederism en experimenteerde ik met aankomen. Ik probeerde mij geregeld zo vol mogelijk te eten. Dat zijn heel opwindende sessies. Hoe geiler ik ben, hoe meer ik eet. Hoe meer orgasmes is krijg, hoe meer ik eet. Dat zijn vreemde dagen. Ik kom dan echt mijn dagen door met alleen eten en klaarkomen.

Dat zijn heel bijzondere dagen voor mij. Ik merk dat ik mij dan echt kan ontspannen. Na een drukke peroide van tentamens bijvoorbeeld, kan ik mij helemaal verliezen in het voleten en mijzelf laten klaarkomen. Eten stimuleert mij echt seksueel gezien. Ik wist dat altijd wel onbewust, maar nu ik er zo bewust mee bezig ben, valt het mij extra op.

Opwindend

Sinds ik aan het experimenteren ben, weet ik hoe ontzettend opwindend het is om je helemaal vol te eten. Je stopt je dan net iets voller dan je denkt op te kunnen. Momenteel probeer ik mijn maag zo te rekken dat ik 2 grote pizza's kan eten met veel vlees of vis erop. Tot nog toe is het me gelukt om anderhalve pizza op te eten, wat gebraden kippenvleugeltjes en een liter cola. Dat was mijn grootste feedingssessie tot nog toe.

Ook heb ik wat geëxperimenteerd met zogenaamde feedingshakes die bijvoorbeeld bodybuilders gebruiken. Ze zijn niet lekker, maar wel erg voedzaam. Ik heb ze tot nog toe alleen gebruikt als ik erg druk ben en weinig tijd heb om de hele dag door te eten.

Zoals ik al zei, let ik wel op mijn gezondheid. Die mag er niet onder lijden. Ik laat mij geregeld nakijken en let zelf ook goed op. De uitslagen die ik krijg, zijn goed. Tot ergernis van de dokters die vinden dat al dat vet erg ongezond is. Ze laten mij zien dat je gezond kunt aankomen.

Wens: 250 kilo

De reden dat ik zo fanatiek beweeg, is dat ik wil voorkomen dat ik immobiel raak. Ik koester de wens om ooit eens 250 kilo te wegen. Wel vind ik dat ik mij nog goed moet kunnen bewegen. Anders is voor mij de lol van het dik zijn er snel af. Als het moet voor mijn gezondheid dan denk ik dat het niet zo moeilijk is om af te vallen. Ik zou het doen als het moest, maar ik zou wel minder gelukkig zijn. Ik voel mij helemaal blij worden als mij buik alle kanten op schudt als ik loop. Of hoe mijn kont een flink eind welft over mijn veel te strakzittende spijkerbroek.

1 opmerking:

  1. kijk is aan meid, na succes met aankomen, je kan het, misschien zin om te chatten?

    lisaverhoeven1993@hotmail.com

    BeantwoordenVerwijderen