Buik (37) – Naar achter

Liefst 4 foto's van een werkelijke prachtige buik kreeg ik kortgeleden in mijn mailbox. Ik was er eventjes helemaal stil van. De eigenaresse van deze buik is een trouwe lezeres van deze blog. Ze vroeg of ik een blogje wilde schrijven over haar mooie buik. Nou dat wil ik wel. Ik schrijf zelfs een blogje over elke foto van haar buik. Deze week de tweede.

De profielfoto van de buik vertelt natuurlijk heel veel over de rondingen. Op deze foto zie je de dame van opzij. Net als de foto van voren, heeft de eigenaresse van deze heerlijke buik de foto van zichzelf via een spiegel genomen. Ook draagt ze de lichte zomerbroek die vorig jaar nog zo ruim zat. De ruimte van toen wordt nu opgevuld met een lekkere, mollige buik.


Ronding naar voren

Vooral de ronding naar voren valt op. De vrouw van deze buik krijgt een bevallige ronding naar voren. Misschien dat iemand al geïnformeerd heeft of ze soms zwanger is. In het geval van deze buik is dat een heerlijk compliment. Ze draagt het vet mooi van voren. De navel steekt het verste vooruit. Zelfs ietsje verder dan de grote borsten. Haar buik wint het gevecht met de borsten. Al mogen de laatste er zeker zijn.

Ook hier heeft het meisje van de buik haar shirt mooi omhoog getrokken. Haar borsten zijn mooi vol en rond. Ze zijn zeker meegegroeid met de recente gewichtstoename. Je ziet ze mooi opbollen in de eveneens te kleine beha. Het maakt de foto extra opwindend. Net als bij de foto van voren, is het shirtje mooi omhoog getrokken.

Billen

De billen van deze dame mogen er overigens zeker ook zijn. Ze bollen mooi naar achter en vormen zo een krachtig tegengewicht met de bolle buik van voren. De lovehandles vlak boven de billen zien er betoverend uit. Ze nodigen uit tot een heerlijke vetmassage.

De lovehandles die iets onder het behabandje van achteren vallen, nodigen eveneens uit tot een verrukkelijk kneden van de handen. In elke hand 1 vetkussentje. Net als de vetrol die zich aan het ontwikkelen is van haar rug naar haar buik. De rol zal straks de vetmassa omhoog moeten houden.

Kortom, een verrukkelijk plaatje van een verrukkelijke buik.

Volgende week: Van links

De derde foto uit de serie van 4 die in de mailbox van mooidik viel, komt volgende week aan bod. Opnieuw een profielfoto. Een mooie blik op de linkerkant. De buik komt iets naar voren, want de eigenaresse van deze prachtbuik gaat ietsje door de knieën. Het levert een betoverend plaatje op van een mooie buik die ietsje hangt.

Lees Buik (38): Van links »

Reacties

  1. Dit buikje vraagt er gewoon om, om flink vet te worden gemest... wat een prachtig exemplaar en wat een potentie !

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een heerlijk sexy lichaam is dit! Super geile dikke buik, heerlijk dikke prammen en een dikke kont.
    Hier wil ik weleens een keer heerlijk mee spelen!!
    Heb jij ook interesse, geef het aan door te reageren en we spreken wat af!!

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Moeder en dochter (1)

Snoepen - Moeder en dochter (2)

All inclusive - Moeder en dochter (15)