Buik (35) - Rond wondertje

Een foto waar ik lang bij kan wegdromen. De vrouw heeft de foto met de camera uit de losse hand genomen. Hij is imposant, misschien ook wel door het tegenlicht. Omdat ze iets achterover hangt, wint hij iets aan grootte. Het strakke witte shirtje doet de rest. De buik is fors, welft mooi over de broekband heen en trekt vooral de aandacht.

De buik straalt zachtheid uit. Misschien ook omdat de borsten zo groot zijn en royaal welven. Ze komen heel mooi uit in het shirtje. Net als haar achterste. Boven de billen welven de vetrollen over de broek heen. Ook de rug bevat een paar prachtige vetkussentjes. Ze welven mooi een eindje naar achteren in het strakke shirtje.


Onder shirtje kruipen

De ronde buik doet de rest. Hij kruipt een flink eind onder het shirtje uit. Het shirtje is veel te klein geworden. Hij haalt nauwelijks meer de buik op het punt waarin hij het verste naar voren wijst. Het stof is net naar beneden getrokken, maar kruipt alweer omhoog. Haar sexy buik is vol en rond. Hij begint mooi bij de broek.

De buik staat op het punt te gaan hangen. Dat is een mooi moment bij het dikker worden van vrouwen. Op een bepaald moment houdt hij het niet meer en gaat hij hangen. Het lukt de huid dan niet meer om het buikvet omhoog te trekken. Op dat punt staat deze vrouw. Het shirtje helpt om de buik nog wat in het gareel te houden. Maar de dikke buik wil meer. Hij wil hangen en losjes heen en weer schudden bij het lopen. Deze dame mag trots zijn op dit lekkere buikje. Hij ziet er geweldig uit. Elke vetliefhebber kan zijn ogen niet afhouden van dit mooie, volle en ronde wondertje.

Reacties

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Moeder en dochter (1)

Snoepen - Moeder en dochter (2)

All inclusive - Moeder en dochter (15)