dinsdag 9 augustus 2011

Buik (34) – Vasthouden

Een vrouw die haar buik vasthoudt met beide handen blijft woest aantrekkelijk. Deze dame is er zo eentje. Ze staat mooi in haar ondergoed. Haar buik komt mooi uit in dit mooie lingeriesetje. Het zwart tekent absoluut niet af. Het accentueert eerder.

Dat begint bij het slipje dat ze aan heeft. Het zit mooi onder de flinke buik verstopt. De buik van deze dame begint al een beetje te hangen van voren. Zo welft hij mooi een eindje over het slipje. Dit keer houdt ze de buik zo vast dat ze hem iets omhoog drukt. Dat biedt alle zicht op de onderbroek. Eenvoudig, met een verrassende splitsing opzij.


Buikvet

Het vet van deze dame is vooral in de buik gaan zitten. Als een mooie trofee houdt ze het resultaat omhoog. Ze heeft ook heel wat gewonnen. De bovenbenen en billen blijven nog een beetje achter in de welvingen. Het kan niet altijd mee zitten. Ze grijpt haar rechterhand in het buikvet en laat zien dat hij geweldig is. Vol en vet, zacht en rond. De buik van deze dame is zeker begeerlijk.

Haar linkerhand houdt de buik iets omhoog. Ze vormt er een kommetje mee, waarin ze haar buikvet iets optilt. Het maakt alles nog aantrekkelijker. Een vrouw die haar buik zo liefdevol vasthoudt, laat zien dat ze er trots op iets. Het is ook iets om trots op te zijn. De navel is diep en eigenzinnig. Haar buik welft heel mooi rond en oogt strak.

Te kleine beha

De volle borsten in de te kleine bustehouder doen de rest. Haar borsten zijn ongetwijfeld meegegroeid met de boost die hier uit dit plaatje spreekt. Haar tietenvet welft onder de beha, maar ook een flink eind erover. Het lijkt wel op een kokende melk die over de rand van het pannetje kookt.

Net als de charmante lovehandle boven haar heupen, vlak achter haar arm. Hij is nog niet zo vol dat hij heel erg opvalt, maar hij is er wel. Precies genoeg zichtbaar om de fantasie op hol te laten slaan.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten