zondag 28 augustus 2011

Bekentenissen van een feedee (6) – Negatieve reacties

In Bekentenissen van een feedee geeft een feedee een openhartig kijkje in haar leven. Ze komt bewust aan. De gewichtstoename betekent niet alleen een verandering in het lichaam. Als ze bewust begint aan te komen, betreedt ze een hele nieuwe wereld. Al begrijpt niet iedereen dat. Ze krijgt dan ook heel wat negatieve reacties te verwerken.

Negatieve reacties


Het is natuurlijk prachtig om zoveel positieve reacties te krijgen van vet-aanbidders. Maar niet iedereen vindt het geweldig als ik vertel dat ik bewust dikker wil worden. Vooral als ik op bezoek bij familie en vrienden, dan heb ik heel wat te verduren. Gelukkig word ik niet constant omringd door familie en vrienden. Die met de allerbeste bedoelingen hun zorgen uitspreken over het dikker worden. Ze vinden dat je moet afvallen en dat het slecht is om dik te zijn.

Ik heb juist bewust gekozen voor mensen die mij steunen. Mensen die altijd commentaar hebben op mijn gewicht. Daarmee ga ik niet meer om. Het helpt om jezelf te bevrijden van al die negativiteit. Het heeft bij mij in elk geval enorm geholpen. In elk geval heb ik nu bijna geen spanning meer. Ik vraag me niet meer af of mensen al dan niet commentaar hebben op mijn gewicht.


Stimulans van vet-liefhebbers

De stimulans van vet-liefhebbers en andere feedees uit de forums helpt mij om me los te maken van negativiteit om mij heen. Mensen die commentaar op je hebben, zullen je nooit accepteren, denk ik. Ik ben echt gaan houden van mijn nieuwe postuur. Ik vind het heerlijk dat ik zo dik word. Vandaag probeerde ik een paar korte broeken aan te trekken. Nog geen maand geleden had ik ze gekocht, maar ik kreeg ze onmogelijk over mijn brede heupen. Ik moest erom grinniken.

Natuurlijk wil ik alle vragen beantwoorden die mijn beslissing oproepen. Al moet ik er gelijk bij zeggen dat het niet altijd makkelijk is. De gevoelens en emoties die het dikker worden met zich meebrengt, zijn soms heel moeilijk te verwoorden. Gelukkig zijn er momenten dat het lukt. Ik vind het dan fijn om aan andere mensen uit te leggen wat het allemaal met me doet.

Het is meer dan een paar kilo extra om je lijf. Het voelt alsof een nieuwe persoon met de kilo's tevoorschijn komt. Misschien ben ik het allemaal overmatig aan het psychologiseren. Ik wil dolgraag aan anderen laten zien wat er allemaal gebeurt. Ook wil ik een stimulans zijn voor anderen om ook deze stap te zetten. Daarmee bedoel ik niet dat ze ook aan moeten komen. Ik wil zeggen dat ze trots moeten zijn op hun eigen lichaam en het fijn moeten vinden dat ze dik zijn.

Genieten van mijn lijf

Ik heb besloten om te zijn wie ik ben en vooral te genieten van mijn eigen lijf. Nu zeg ik niet dat als ik dun zou zijn, ik niet zou kiezen om aan te komen. Alleen ben altijd al dik geweest. Op de middelbare school woog ik zelfs 130 kilo. Het was voor mij indertijd duidelijk dat ik altijd wel zo zou blijven. De keuze die ik gemaakt heb, is om mijn lichaam niet meer te verafschuwen en te haten. Nu hou ik van mijn lijf. En meer dan dat. Ik geniet ervan om dikker te worden.

Op het moment dat ik van mijn dikke lichaam ging houden, stond ik voor de keuze of ik van dat lichaam hield, of dat ik nog meer wilde om van te houden. Ik koos er bewust voor om aan te komen. Het maakt veel in mij los, merk ik. Ik weet ook niet waar ik zal eindigen. Voor mij is belangrijker dat ik mij er prettig bij voel. Ik voel me geweldig. Dus vooralsnog zie ik geen reden om te stoppen met aankomen.

Enorme pizza

Wat heerlijk. Ik heb net een enorme pizza met ham, kaas en gehakt gegeten. En daarna een hele doos met gebraden kippenvleugeltjes. Dat zit nu allemaal in mijn buik. Ik voel mij erg vol. Zeker ook omdat ik bij dit allers 2 liter cola heb opgedronken.

Mijn buik zit zo vol en staat helemaal bol van dat eten. O, wat verlang ik naar een lieve man die mijn dikke, volle buik masseert. Onderwijl val ik langzaam in slaap en voel hoe liefdevol mijn lijf wordt bemind. Ik geloof dat het bedtijd is. Ik ben heel moe van al dat eten...

2 opmerkingen:

  1. Ik heb respect voor je.
    En ik wil graag met je in contact komen.
    Mijn email is rjv_movies@live.nl

    BeantwoordenVerwijderen
  2. jij bent ziek. waarom zou je dit willen

    BeantwoordenVerwijderen