Margreet wordt feedee (12) - het geheim (2) – slot

Margreet heeft gedurende de afwijzigheid van haar man zich helemaal toegelegd op het feederisme. Ze is kilo's aangekomen en heeft expres met wegen gewacht tot Harry terug is. Ze is meer aangekomen dan verwacht. Bovendien maakt haar feeder zich aan haar bekend.

Lees eerst deel 1: Het geheim »

Het geheim (2) – slot


De eerste dagen na Harry's thuiskomst kwamen op Margreet over als luilekkerland. Zo is het leven in het paradijs, dacht ze. Ze voelde zich in de zevende hemel. De hele dag stond het lekkerste eten voor haar neus. Ze lag dan op de bank of in bed en Harry voerde haar vol. Ze ging dan door tot ze niet meer kon. Het verbaasde haar hoe snel de hoeveelheden die ze verstouwde nog verder toenamen. Als ze niet meer kon, kneedde Harry haar vetmassa en kon ze er nog wel meer bij eten.

Harry kon dikwijls de verleiding niet weerstaan om haar een flinke beurt te geven na een vetmassage. Dan vreeën ze de sterren van de hemel en voelde Margreet zich een godin. Alles draaide om haar. Ze merkte hoe haar lichaam reageerde op Harry's aanrakingen. Het leek wel of ze bij elke streling van zijn hand genoeg voor haar was om in een extase te raken. Haar volvette lichaam was heel gevoelig geworden door de strakgespannen huid. Haar nieuwe gewicht drukte op haar huid en zorgde ervoor dat een streling genoeg was om opgewonden te raken.


Ze waren na de vrijage de eerste dag achter de computer gekropen. Daar had ze hem verteld dat ze een paar weken na zijn vertrek achter het forum en de chat was gekomen. Aanvankelijk was ze geschrokken, zei ze tegen hem. Maar later intrigeerde de gedachte haar dat hij van dikke vrouwen hield. Sterker nog, hij wilde ze dikker hebben. Je hebt mijn vriendinnen Fiona, Jolanda en Suzanne zo goed geholpen bij het dikker worden. Ze had gezien hoe Harry was gaan glimmen van trots. Ze schreef op het forum trots dat Harry weer thuis was en dat ze die avond op de weegschaal zouden gaan staan.

Harry was heel nieuwsgierig naar haar gewicht. Op het forum was ook iedereen aan het speculieren. Een antwoord van haar Wim bleef uit. Ze vroeg zich af waar hij uithing. Hij was immers altijd online geweest als zij online was. De weddenschappen liepen uiteen van 138 kilo tot aan 187. Het laatste getal leek Harry onwaarschijnlijk. 'Wat had Wim tegen je gezegd?' vroeg hij aan Margreet. 'Hij beweert dat ik zeker 150 kilo weeg. Ik geloof dat niet zo.' 'Maar de vorige keer heeft hij ook gelijk gehad, toen woog je meer dan 135 kilo.' 'Dat is waar', antwoordde Margreet. 'Ik denk 153 kilo', schatte Harry. Margreet kon het niet geloven. 'Dan zou ik de laatste 2 weken nog eens een kilo of 20 bij elkaar hebben gegeten. Daar geloof ik niks van.'

Ze gingen die morgen naar de badkamer waar Margreet de nieuwe weegschaal had gelegd. De weegschaal ging tot 250 kilo. Dat was een ongekende luxe. Margreet kleedde zich helemaal uit. Ze mochten niks teveel wegen. Harry hield de fotocamera gereed. Op een statief liep een videocamera om de sessie voor de deelnemers van het forum vast te leggen. Die waren daar bijzonder in geïnteresseerd. Sommige mannen liepen over van opwinding. Dat hadden ze alleen al uit de reacties op het forum kunnen opmaken.

Margreet nam plaats op de weegschaal. Ze zag hoe het rode lichtje knipperde ten teken dat het apparaat klaar was. Ze mocht er op staan. Haar buik wees trots een eind naar voren. Haar billen wezen even trots naar achteren. De borsten lagen intens tevreden op haar dikke buik. Het voor veel vrouwen gevreesde moment van een dikkere buik dan borsten, lag voor Margreet lang achter zich. Ze voelde zich heel mooi en genoot van het moment dat ze op de weegschaal mocht plaatsnemen.

In haar ooghoek zag ze hoe het haar Harry opwond. In zijn losse broek begon zich een paal te vormen rond de middel. Zijn pik werd stijf en die stijfheid zou hij wel even vasthouden, wist Margreet. Hier was echt iets heel moois gaande. De voeten van Margreet stonden op het plateau van de weegschaal. Het rode lichtje knipperde opnieuw. Er verscheen een getal. Margreet probeerde te kijken, maar haar buik zat veel te veel in de weg. Ze moest ver voorover buigen om te kunnen zien wat de weegschaal vond. Het getal dat ze zag, kon ze niet geloven. Ze slaakte een gilletje. Harry kwam dichterbij, filmde het getal en keek haar liefdevol aan. Wat hier gebeurd was, ging iedere verwachting voorbij. Op de teller stond het getal: '165'.

'Dat is even zwaar in kilo's als dat ik lang ben in centimeters', gilde ze. Harry had zijn camera neergelegd en zoende haar intens. Ze voelde hoe zijn hand over de enorme lovehandles gleed die van haar bil over haar heup in de onderbuik uitmondde. Margreet genoot ervan hoe zijn vingers over haar vet gleden. Zo dik, zo dik was ze nooit geweest. Zo dik, zo dik had ze zichzelf gegeten de laatste maanden. Elke dag stond in het teken van dit moment. Ze wilde dikker worden voor zichzelf. De intense groei van haar lijf meemaken. Dit was geweldig. Dit was overweldigend.

Margreet gaf zich helemaal over aan de geilheid van Harry. Ze liepen naar de slaapkamer, waar hij elke centimeter van haar lijf bestreelde. Zachtjes kneep hij in haar volle lichaam. 'Elk hou van je. En ik hou van elke kilo die je vergezeld. Elke gram zelfs. Niks teveel en intens', stamelde hij. Ze voelde zich opnieuw een godin, een godin die echt bemind werd.

Ze kwamen overweldigend klaar. Het leek wel of deze extase voor Margreet nooit meer stopte. Ze voelde haar hele lichaam krimpen en uitzetten op de schokjes van het samenknijpen van haar klitje. Ze gilde het uit, zo sterk voelde ze hoe haar nieuwe lijf geil was van haar eigen dikte. Ik geloof dat ik gewoon klaarkom als ik mijn eigen vet bemin, dacht ze. Met de extra strelingen en liefdevolle knuffels van haar man, werd ze nog sterker opgewonden. In combinatie met het lange wachten op de weegsessie, merkte ze dat haar orgasme nog heviger was. Dit wordt alleen maar mooier.

'Ik wil nog vetter worden', kreunde ze terwijl Harry haar nogmaals nam. Hij stootte haar zo hard dat haar hele vette lijf meebewoog op het ritme van de liefde. 'Wil je me nog vetter maken?' riep ze haar Harry toe. 'Ja, ik wil je nog vetter hebben', riep hij terug. De lust greep hem opnieuw en ze merkte hoe zijn paal nog harder werd terwijl hij haar neukte. Wat voelde dit geweldig. Het zachte vet dat ook in haar binnenste gegroeid was, gaf haar nog meer voldoening. Ook hij merkte dat haar kut zachter geworden was. De fluwelen huid verborg ook hier nieuw vet. Dit was geweldig, vond Margreet.

Na de vrijpartij maakte Harry een heel grote sorbet met veel chocolade en slagroom voor haar klaar. Het ijs smaakte overweldigend. Hij had het zelf gemaakt en wist ook hier zoveel mogelijk calorien te verstoppen. Margreet vond vetmesten best, maar het moest wel smaken. Zodoende zocht hij zich wezenloos op internet naar allerlei aantrekkelijke recepten die én dikmaakten én lekker waren. Ze had de sorbet op voor ze erg in had. De liefde bedrijven maakte haar hongerig, Gelukkig stond er al een tweede klaar en wist Harry haar zelfs te verleiden tot een derde. Ze wist deze zelfs helemaal op te eten. Met een heel volle maag viel ze vrijwel meteen in slaap.

Margreet wilde Wim over dit alles schrijven. Hij had haar immer verleid om zoveel te eten. Maar sinds Harry terug was, had ze geen contact meer met hem gehad. Het leek wel of hij haar ontweek. Misschien was hij jaloers op haar echtgenoot. Ze had hem al een paar keer om een reactie gevraagd. Opnieuw kroop ze achter haar computer om te vertellen over haar nieuwe gewicht. Dat hij zelfs geen gelijk had. Dat ze momenteel zoveel woog als dat ze lang was.

Ook dit keer bleef een reactie achterwege. Ze besloot haar vriendinnen te vragen of ze wisten waar Wim uithing 'Ik zal hem vragen te reageren op je berichtjes', schreef Suzanne vrijwel meteen terug. 'Het wordt tijd dat je eens de waarheid hoort.' Voor Margreet was dit antwoord een raadsel. De waarheid? Wat was er dan aan de hand? Was Wim niet Wim? Ze had hem liefgehad. Stiekem was ze zelfs verliefd op hem geweest. Ze wist dat het niet mocht. Ze was immers getrouwd met Harry, maar hij was altijd zo attent geweest. Nu vond ze dat Wim ook wel mocht weten waar hij haar gebracht had. Zonder hem was het nooit gelukt zoveel kilo aan te komen. Zonder Wim was het misschien wel nooit gebeurd.

Ze zat achter de computer en nam een stuk taart dat Harry voor haar had klaargezet. Hij was even boven. Margreet zag de kans schoon om te kijken of Wim nu 'de waarheid' kon vertellen. Een dikke toet slagroom lag bovenop de appeltaart. Het leek wel of de hele taart ingebouwd was in de slagroom. Ze zag het lichtje opflikkeren in de chatroom. Wim was er. Ze voelde hoe haar hartslag naar haar keel bonkte. 'Hoi', schreef hij. 'Hoi', schreef ze terug. 'Ik heb je gemist.' Het bleef even stil. 'Heb je je gewogen?' vroeg hij.

Ze schreef over de verrichtingen op de weegschaal. Hij wilde weten hoe ze eruit zag. Ze schreef hoe ze gegroeid was, over haar dikke buik, haar volle kont en haar grote tieten. Ze merkte hoe geil ze werd van haar eigen lichaam. Terwijl ze de letters op het toetsenbord intikte, keek ze naar haar nieuwe lichaam. Ze was trots. 'Jij hebt me hier gebracht. Jij hebt me vetgemest. Jij hebt me aangemoedigd door te gaan. Ik ben echt heel blij met je.' Er verschenen 3 puntjes op het scherm.

'Mag ik weten waarom je meer dan een week niet reageerde op mijn berichtjes. Ik mistte je. Zeker, mijn man was er, maar je mocht best wel eventjes laten weten dat je er was.' Het klonk als een verwijt. 'Het spijt me', schreef hij. 'De meiden hadden het vanmiddag over de waarheid. Nu zou ik graag die waarheid', schreef ze terug. 'De waarheid?' antwoordde hij. 'Ja, de waarheid.' 'De waarheid komt nu naar beneden.' Op dat moment hoorde Margreet de voetstappen van Harry op de trap. Als in een flits greep ze naar de chat. Ze wilde het weghalen. Harry hoefde dit niet te weten.

'De waarheid is dat ik Wim ben', hoorde ze Harry achter haar zeggen. 'Ben jij Wim?' vroeg Margreet verbaasd. 'Ja.' Hij kwam naar haar toe, legde zijn hand op de dikke lovehandle die op haar heup rustte. Het voelde heerlijk. 'Ik miste je zo toen ik daar ver weg aan het werk was. Op een bepaald moment ontdekte ik dat je wist van het forum en mijn obsessie. Toen ik merkte dat jij er ook meer en meer door bevangen raakte, heb ik mijn alter-ego Wim op je afgestuurd.' 'Dus jij hebt me...' 'Inderdaad, ik heb je vetgemest.'

Hij streelde over haar volle buik. 'Die leveringen en al die attente aanmoedigingen waren allemaal van mij.' Ze keek hem verbaasd aan. 'Dus je hebt het altijd geweten?' 'Inderdaad, ik heb het altijd geweten.' 'Nou', zei ze verbaasd en nam een hap van haar appeltaart. 'Ik niet, maar ik ben blij dat je het gedaan hebt.' 'Ik haal nog een nieuw stuk taart voor je', zei Harry. Hij zag dat ze de laatste hap zette in het immense stuk appeltaart.

'Lekker', antwoordde Margreet en ze wreef over haar dikke buik. 'Dat heb ik wel verdiend na zo'n verhaal.' Wat er daarna gebeurde, laat zich raden. En inderdaad, daar begint het volgende verhaal.

--- einde ---

Reacties

  1. Een geweldig verhaal en heel herkenbaar, zelfs heerlijk opwindend.

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Moeder en dochter (1)

Snoepen - Moeder en dochter (2)

All inclusive - Moeder en dochter (15)