zaterdag 2 juli 2011

Margreet wordt feedee (11) - Thuiskomst

Als haar man Harry voor een halfjaar naar het verre oosten is, ontdekt Margreet dat hij gek is op dikke vrouwen. Ze komt via internet in aanraking met dikke vrouwen die zich vetmesten. Na een vreetweekend met Suzanne, Jolanda en Fiona gaat Margreet helemaal los. Ze wil met haar nieuwe gewicht haar man verrassen en hij komt snel thuis.

Lees eerst deel 1: Het geheim »

Thuiskomst


Het vreetweekend had Margreet geholpen om in de laatste week voordat Harry thuiskwam, nog flink door te eten. Ze merkte in de chats en sms'jes dat ze nauwelijks meer haar enorme gewichtstoename voor hem verborgen kon houden. Vooral in het vreetweekend leek haar gezicht wel geëxplodeerd. Haar wangen waren voller geworden en onder haar kin zat nu een flinke onderkin die zich in tweeën opsplitste. Het mocht niet meer lang duren omdat het nu toch echt uit de hand dreigde te gaan lopen,

Wim hielp haar om nog die laatste dagen door te eten. Haar buik schommelde voor haar uit toen ze door de aankomsthal van Schiphol liep. Ze stond helemaal klaar hem op te wachten. Haar hart klopte in haar keel, Zou hij haar nog herkennen? En wat zou hij vinden van haar nieuwe gedaante? Ze wist wel van Fiona, Suzanne en Jolanda dat Harry gek op dikker wordende vrouwen was. Maar hoe zou hij het vinden zijn eigen vrouw zo vetgemest te zien?


Daar verscheen hij. Ze zwaaide terwijl hij zijn tas van de band af trok. Hij aarzelde, zag ze en zag haar toen staan. Zijn ogen leken wel groter te zijn geworden. Ze zag duidelijk wat hij dacht: maar dat is wel wat meer dan een paar kilo. Toen hij door de schuifdeur naar haar toe kwam, zag ze dat zijn pik al hard stond. Dit was de mooiste verrassing die ze hem kon geven. Hij zoende haar innig, legde direct zijn hand op haar verse lovehandles. 'Wat zie je er mooi uit', zei hij met bewondering. 'Je zei dat je een paar kilo was aangekomen. Maar dit is wel iets meer dan een paar kilo.' Ze zoenden verder.

Ze liepen innig in elkaar verstrengeld naar de auto. Hij leek niet van haar af te kunnen blijven en streelde over haar verse vet. 'Dit voelt zo heerlijk aan. Wat zie je er fantastisch uit', riep hij. Ze zag dat hij amper kon zitten, zo hard stond zijn pik. Ze merkte zelf ook dat ze supergeil geworden was. Thuisgekomen knorde haar maag van de honger. Ze wilde daarom eerst een weight gain shake klaarmaken. 'Je weet hoe het moet, zie ik', zei hij tegen haar. 'Maar ik zal een lekkere voor je klaarmaken.' Hij ging druk in de weer met de blender. Zij liet hem gaan en kreeg even later een heerlijke shake. Zo lekker was het haar nog niet gelukt om ze te maken.

Langzaam maar zeker vulde haar maag zich weer met de calorierijke voedingsdrank. Het leek wel of haar lichaam alles tot in de diepste poriën naar binnen zoog. Haar lijf verlangde naar de nieuwe vetcellen. Het leek ook wel of ze er zelf naar verlangde. Ze voelde hoe haar maag weer vol raakte en kreeg van Harry een heerlijke candybar voorgeschoteld, Ze hoefde alleen maar haar mond open te doen en te kauwen.

Onderwijl masseerde hij haar dikke buik. Haar vet schudde heen en weer. Het was genoeg om haar op te winden. Het vuur in haar vette lijf ontbrandde. Ze merkte hoe haar klitje naar meer verlangde. Haar kut stond in brand en moest geblust worden. Harry's pik was tot ongekende grootte gegroeid. Ze wist niet wat ze zag toen de gulp van zijn broek openging. Er verscheen een lul die groter was dan ze ooit in haar herinnering mee te hebben gezien. 'Ik word zo geil van je', fluisterde hij. Hij was opgewonden en dat wond haar nog meer op dan eerst. 'Ik ben ook geil', antwoordde ze. Haar stem nam de opwinding over, net als haar lijf.

Wat daarna gebeurde, was ongekend. Haar hele lichaam kwam los. Het leek of al die maanden dat ze alleen thuis aan het weten in dienst had gestaan van dit moment. Ze voelde hoe zijn keiharde pik naar binnen gleed. Zijn handen pakten haar lovehandles beet en lieten haar vet meebewegen op het ritme van de liefde. Haar hele lijf zette zich in beweging. Al die nieuwe kilo's vet trilden mee. Het voelde alsof werkelijk alles in dienst stond van de liefde. Ze voelde hoe hij haar overal pakte en beminde.

Zijn harde pik stootte verder bij haar naar binnen. Ze voelde hoe hij ook daar het vet bestreelde. Alles leek wel zachter te zijn geworden. En ook gevoeliger. Haar hele lichaam had zich in dienst gesteld van de liefde. Seks, keiharde seks trof haar nu en het voelde goed. Ze voelde zich meer bemind dan ooit. Margreet wist dat dit niet zozeer door Harry kwam. Het kwam veel meer door haar zelf. Ze had eindelijk haar eigen vette lijf lief.

De laatste stoot was onvergetelijk. Het voelde of ze helemaal openstond om zijn zaad binnen te laten. Ze voelde de overvloed in zich glijden. En merkte hoe haar hele lichaam schokte en beefde om zijn zaad te ontvangen. Hij kuste haar borsten. Ze waren misschien wel 2 keer zo groot geworden sinds zijn vertrek. Hij vond het heerlijk. Ze zag dat hij genoot van haar nieuwe, vette lijf. 'Dit is ongekend', zei hij. 'En allemaal voor mij.' 'Dit is allemaal voor jou', antwoordde ze.

Hij wilde weer verder vrijen, maar Margreet gaf eerst te kennen dat ze wilde bijkomen. 'En ik heb honger', lachte ze. 'Een berentrek.' Hij haalde voor haar een pot chocoladepasta. Door de pot in de magnetron te laten draaien, maakte hij de inhoud wat zachter. 'Zo is het beter behapbaar.' Ze opende haar mond al. De chocoladepasta gleed in haar mond. Wat was dit heerlijk. Chocolade na een verse pot seks. Margreet wist wat haar te doen stond de komende tijd. 'Je mag me verwennen de komende tijd', zei ze tegen hem. Hij knikte. 'Dat ga ik zeker doen', fluisterde hij in haar oor.

Margreet wist dat hij de komende weken vrij zou zijn om van zijn missie bij te komen. 'Dat ga ik doen', zei hij. Hij kon niet wachten tot ze de pot chocoladepasta leeg had. Nog voor de laatste lepel erin ging, streelde hij al over de enorme lovehandle op haar heup. Hij trok zo mooi door naar de buik en voelde geweldig. Allemaal nieuw vet, dacht ze terwijl ze zag hoe hij haar beminde. Dit wil toch elke vrouw. Ze nam snel de laatste hap en gaf zich weer over aan zijn liefde voor haar, haar buik en haar dikte.

Lees Margreet wordt feedee (12): Het geheim (2) – slot »

Geen opmerkingen:

Een reactie posten