dinsdag 19 juli 2011

Buik (31) - Buik in jurk

Een zonovergoten Grieks eiland, ergens in de kleine uurtjes. Het meisje op de foto heeft een prachtig zomerjurk aangetrokken. Ze loopt buiten. De armen prachtig gebruind door de hete zon. De jongen achter haar maakt een geintje. Het valt net buiten de foto.

Haar lichaam ziet er imposant uit in deze zomerjurk. Haar grote borsten vallen direct op. Maar haar enorme buik is ook een oogtrekker. Hij valt niet alleen royaal van voren uit. Sterker nog, vooral de accenten opzij worden in deze te kleine jurk duidelijk versterkt. De jurk heeft duidelijk moeite om de lovehandles boven de heupen te verbergen.


Normaal verwacht het oog een lijn naar beneden. In deze jurk wordt die lijn onderbroken door een sterke bolling van de lovehandle boven de heup. Omdat het meisje haar armen ook nog eens een eindje van haar lichaam afhoudt, maakt de jurk haar misschien zelfs dikker dan ze is. Overigens wijzen de ranke polsen dat dit meisje van nature een slanke bouw heeft. Ze kan daarom in korte tijd flink zijn aangekomen.

Zwart tekent af

De zwarte band die de jurk van voren doorklieft, doet de rest. Zwart tekent af, zeggen vrouwen die zichzelf te dik vinden en hun dikte met zwarte kleding proberen te verbloemen. Het meisje van de foto draagt een zwart shirtje onder het dunne zomerjurkje. De zwarte band lijkt juist de ronding van haar volle buik te accentueren. De kleurrijke motieven doen de rest. Vooral de goudkleurige visfiguur maakt de lovehandles boven haar heupen heel mooi zichtbaar.

Tussen de volle borsten en de dikke buik ligt een stukje stof op apegapen. Het geeft net niet dat stukje mee waardoor de buik misschien nog boller lijkt dan hij is. Maar hij is natuurlijk ook heel bol. Het meisje geniet van het leven. Dat heeft zijn consequenties. Het vet nestelt zich gerieflijk rond haar buik en kiest bij haar voor een leven in de breedte. Mooi vol en breed gedijt hij bij haar natuurlijk het beste als ze zit. Zo kan hij lekker rustten op haar brede heupen.

Een buik waar je trots op mag zijn en ik vermoed dat ze dat stiekem ook is.

1 opmerking:

  1. Heerlijk, hier kun je toch alleen maar van dromen. Een Griekse zomer, heerlijk eten en zo'n vrouw aan je zijde :)
    Ik denk dat ze erg van eten houdt, ik vraag me altijd af of ze meer kan eten dan ikzelf...
    En natuurlijk wat ze weegt. Ik denk dat ze behoorlijk zwaar is, iemand een idee???

    BeantwoordenVerwijderen