dinsdag 12 juli 2011

Buik (30) - Moederbuikje

Een gekke moeder die met haar zoon op een eigenaardig paardje gaat zitten. Het is een prachtig kiekje uit het zomeralbum, zomaar ergens op internet. De zon schijnt lekker en de 2 zitten op een soort paardje. Moeder is niet de slankste. Haar buik vormt een sterk contrast met het slanke lichaam van haar zoon. De volle buik van moeder is heerlijk om te zien. Het perspectief van de foto zorgt ervoor dat de buik heerlijk van opzij te zien is.

De broek snijdt flink in het vet van moeder. De bovenbuik welft hierdoor mooi vooruit. Een enorme boost van vet schiet vooruit. Het te krappe zomershirtje dat ze draagt kan haar grote bovenbuik niet verbergen. Sterker nog, door het strakke shirt vallen de welvingen juist extra op. Zo loopt de bovenbuik nog een stukje door langs haar zij.


Het is een lief gezicht. Het helpt ook aan de fantasie dat de bovenbuik tegen de hals van het fantasiedier drukt. Hiermee lijkt het of haar buik wat uit het zicht wordt gedrukt. De vetliefhebber weet wel beter. Als ze staat is het allemaal nog overweldigender. In elk geval beter zichtbaar.

Forse welving

De onderbuik valt bijna in het niet door de forse welving boven. Maar de onderbuik mag er ook zijn. Een flinke rol vet zit in haar broek verstopt. En lijkt op te gaan in de volle bovenbenen. De billen wijzen wel iets achteruit en laten het mollige lichaam mooi uitkomen. De broek zit in elk geval het strakste van alle kledingstukken. Zo houdt hij nog veel voor het oog verborgen.

De bovenarmen van moeder zijn overigens eveneens fors. Het is misschien een nog sterker in het oog – en begeerte – springend element van deze foto. Ze is fors gebouwd en de volle armen ontnemen het zicht op de borsten. Het draagt in elk geval flink bij aan de verbeeldingskracht van de begeerte. Zo zit er veel verborgen in een op het oog onschuldig vakantiekiekje.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten