zondag 31 juli 2011

Bekentenissen van een feedee (2) – Niet te stoppen

In deze zomermaanden verschijnt de rubriek Bekentenissen van een feedee. Een feedee vertelt openhartig over haar fascinatie voor het dikker worden en wat ze daarvoor over heeft. Vorige week schreef ze dat ze bewust 30 kilo is aangekomen. Haar oude vrienden snappen haar beslissing niet. Ondertussen wordt ze elke dag dikker. Haar nieuwe lichaam fascineert haar.

Niet te stoppen


Ik kijk ik uit dat ik mijn doel over ongeveer 10 kilo haal. Ik weet niet of ik zal stoppen als ik dat doel heb gehaald. Wil ik wel stoppen en kan ik wel stoppen? Op andere momenten vraag ik mij af of het normaal is dat je op je 19e graag wilt aankomen. Ik heb nog een heel leven voor mij . Ik kan jaar na jaar nog kilo's kan aankomen.

Ik vind het zo lekker om aan te komen. Ik realiseer mij ook dat ik niet mijn hele leven kan aankomen. Het houdt een keertje op. Ik vind het lastig om mij daar bewust van te zijn. Ook omdat ik zo geniet van mijn lichaam dat steeds dikker, voller en ronder wordt. Ik ben zo verliefd op de groei van mijn lijf dat ik het niet kan voorstellen dat er eens een limiet is bereikt.


Hoog tempo aankomen

Ik kan niet de rest van mijn leven in dit hoge tempo blijven aankomen. Zeker als ik besef dat ik over een paar maanden 20 ben. Dan hoop dat op mijn weegschaal het getal 200 prijkt. Toen ik nog klein was, vond ik het een fascinerend idee om ooit heel groot te zijn. Maar zo groot als nu? Dat had ik niet durven dromen.

Ik weeg nu ruim 180 kilo. Het is een immens gewicht dat ik dagelijks met me meedraag. Op dit punt gekomen is het lastig voor mij om een inschatting te maken voor de toekomst. De gedachte hoe ik nu ben en het idee hoe ik word door mij dagelijks vol te proppen, windt mij ontzettend op. Ik weet namelijk hoe ik vroeger was en wat er nu met lichaam gebeurt. Het voelt overweldigend om elke dag weer wat dikker te zijn geworden.

2 opmerkingen:

 1. ik heb je verhaal gelezen dat je 19 bent en bijna 200kg weeg en datje nu ruim 180kg weeg.
  zou best eens een keer met je chatten.
  hier is mijn email rjv_movies@live.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 2. volgens mij ben je een ontzettende sexy meid!
  en ga zo door als je je er lekker bij voelt.

  BeantwoordenVerwijderen