Margreet wordt feedee (4) – Weight gain shakes

Margreet is best veel aangekomen sinds het vertrek van haar man Harry. Hij is een halfjaar voor zijn werk in het verre oosten. En Margreet ontdekt dat hij stiekem op een forum chat met dikke vrouwen. Ze merkt langzaam maar zeker dat ze het best wel interessant vindt. Zeker als ze op het forum kennismaakt met andere dikke vrouwen en ene Wim.

Lees eerst deel 1: Het geheim »

Weight gain shakes


De dagen gingen voorbij. Margreet had flink ingekocht, zodat ze eigenlijk wel de hele dag kon eten en drinken. Om de dag ging ze naar de supermarkt. Ze koos telkens een andere uit, want ze schaamde zich een beetje voor haar verborgen missie. Bovendien zou het bij haar buren, vrienden en familieleden best eens op kunnen gaan vallen.

Het begon haar zelf al op te vallen hoe haar broeken eigenlijk niet meer dicht gingen. Laatst schoot er een knoop van haar bloesje los toen ze in de auto achter het stuur kroop. Het leek wel of haar lichaam helemaal opbloeide van deze nieuwe levenswijze. Ze kwam zelf in elk geval goed los. Het leek of ze de laatste week een onverzadigbare honger had gekregen. Ze at dag en nacht door en leek nooit genoeg te hebben.


Wanneer ze even in een dipje verkeerde, zocht ze online hulp. Ze merkte op een dag dat ze even helemaal geen zin meer had. Ze ging chatten en kreeg veel nieuwe tips. Zo probeerde ze allerlei calorierijke weight gain shakes. Ook haar oude vriendinnen Jolanda, Suzanna en Fiona gaven nuttige tips. Jolanda schreef dat ze het afgelopen jaar 40 kilo was aangekomen. Voor haar uit schommelde een immense buik, imposant en geliefd op het forum. Ze kon zelf ook niet zo goed geloven dat dit het resultaat was van Jolanda's chats met Harry.

Ook Suzanna had het moeilijk gevonden uit de kast te komen. Ze was van kind af aan dik geweest, had veel te verstouwen gekregen van haar omgeving, maar met hulp van Harry was het haar gelukt om haar lijf te accepteren. Na die acceptatie was het grote eten begonnen. Ze deed nu iets rustiger aan, maar tot een jaartje geleden, groeide ze elke week met een kilo.

Degene die Margreet echt als voorbeeld moest zien, was wel Fiona. Fiona was 22 jaar en koos er een jaar of 3 geleden bewust voor om dik te worden. Ze was gefascineerd door dikke mensen en wilde ook zo worden. Fiona begon met een 58 kilo en een lengte van 1.68 meter. Ze bloeide helemaal op door het eten. In het begin was het nog weleens lastig, maar ze was in 3 jaar tijd liefst 100 kilo gegroeid. De groei ging nog altijd door, schreef ze trots aan Margreet. Ze had Harry als drijvende kracht, maar ook thuis liep een kerel rond die haar de laatste maanden meer dan ooit verwende. Ze lag steeds meer op bed. Ze merkte namelijk dat op bed liggen en eten ook goed ging. Waarom zou je dan nog je bed uit komen?

Wim leek van eenzelfde enthousiasme en kaliber als de Harry die de meiden kende. Hij informeerde dagelijks naar haar vorderingen. Margreet snapte niet helemaal waarom Wim zo enthousiast en begaan zich op haar stortte. Ze wisselde af en toe een foto uit. Hij wilde graag zien hoe haar buik zich ontwikkelde. Ze nam om de paar dagen een foto. Soms leek er weinig veranderd, maar Wim zag altijd wel iets. Zo dacht zij dat haar buik de laatste weken niet meer zo hard gegroeid was. Het voelde echter heel anders. Toen Wim de foto's eens goed keek en vergeleek zag hij dat ze aan het groeien was in de breedte. Een heuse buikrol groeide nu langs haar zijn naar haar rug toe. Hij voelde imposant en zacht aan. Ze voelde zich heel sexy.

Daar moest ze veel werk voor verzetten. De voorstellen die Wim via de chat en de mail deed, waren wel erg lekker. Voor Margreet stond het genieten van eten voorop. Als ze alleen maar bezig zou zijn met het verwerven van nieuwe, verse kilo's dan zou de lol er voor haar snel af zijn. Dit keer merkte ze juist dat het zo heerlijk was om de hele dag te eten en niet te hoeven denken aan de kilo's. Of eigenlijk dacht ze wel aan de nieuwe kilo's. Dan was ze zich aan het volproppen en bedacht wat er allemaal met haar lichaam gebeurde.

En er gebeurde heel veel met haar lichaam. Vooral haar buik moest het ontgelden. Hij leek er wel elke dag anders uit te zien. Dikker, voller. Het was een heel sensueel moment dat haar buik begon te hangen. De zwaartekracht had het gewonnen, haar huid kon de vetmassa die voor haar uit groeide niet meer bedwingen. Ze maakte foto's, veel foto's en filmpjes hoe ze aan het eten was. Hoe ze met zichzelf speelde als ze haar buik had volgegeten en hoe ze haar oude kleren niet meer aan kreeg. Allemaal filmmateriaal waarop de mannen en ook vrouwen van het vetforum geilden. Ze kreeg complimenten bij de vleet. Het stimuleerde haar door te gaan. Voor Harry, dat in de eerste plaats, maar de complimenten op het forum vond ze ook niet slecht.

Want Harry wist niks van het alles wat er gebeurde thuis in Nederland. Zeker ze keken weleens naar elkaar via Skype. Maar op 1 of andere manier wist Margreet altijd wel zo voor de webcam te zitten dat haar dikte niet zo opviel. Ze schreef hem weleens iets over eten. Dat ze zoveel at. Hij antwoordde dan dat ze er lekker van moest genieten. Maar de 2 leken elkaar een beetje te ontwijken als het om de fascinatie van Harry ging.

Wim daarentegen ging helemaal los. Hij wisselde lekkere recepten uit voor weight gain shakes. Ook daagde hij haar vervaarlijk uit. Zo sterk zelfs dat ze af en toe behoorlijk over haar grenzen heen ging. Zo stelde hij op een ochtend voor om een grote pot chocoladepasta te kopen. 'Dat is echt heerlijk om van te snoepen', stelde hij in de chat. 'Je kunt dat het combineren met wat brood, maar het lekkerste is dat je het gewoon opeet uit de pot.'

Margreet kon zich er niet zoveel bij voorstellen. Zeker, ze had weleens stiekem uit de pot gesnoept, maar zulke grote hoeveelheden. Wim vroeg of ze de webcam aan wilde zetten. Zo kon hij zien of ze echt een XL-pot met chocopasta op kon eten. Margreet wilde dat wel doen, maar ze had op het moment geen pasta in huis. 'Als je dan morgen naar de winkel gaat, koop dan gelijk een paar potten. Net als een paar potten pindakaas. Pindakaas kun je zo lekker verwerken in je shakes.'

Die avond nam ze een heerlijke shake, van vanilleijs, stukjes chocolade, een kwartliter slagroom, volle melk en een behoorlijke scheut olijfolie. Daarbij deed ze een halve pot pindakaas die ze nog in de kast had staan. Het was overweldigend deze shake. Als ze hier niet dik van werd, wist ze het niet. Vlak voor het slapen nam ze ruim 2 liter. Ze wist niet hoe ze het naar binnen kreeg, maar het was enorm machtig.

Het leek wel of haar volle maag op haar ronde buik rustte. De volle maag zorgde ervoor dat haar buik nog groter leek dan hij al was. Ze voelde hoe al die calorieën haar sloom maakten. Daarom nam ze altijd dit soort zware shakes vlak voor het slapen gaan. Ze vond de smaak van chocolade in combinatie met de pindakaas heel erg lekker. Morgen zou ze proberen die pot nutella voor Wim leeg te eten. Het leek haar wel een uitdaging. Zeker ook omdat Wim verklapt had om hoeveel calorieën het ging die in zo'n pot zaten.

Nu lag ze op haar zij. Haar grote buik rustte innig tevreden op het matras. Het leek wel of ze zwanger was. Zo zwaar en opgezwollen lag haar buik daar. De dikte triomfeerde over haar. Alles wat haar ooit weerhouden had om veel te eten, leek te zijn verdwenen. Ze wilde eten, eten en eten. Dat ze er dikker van werd, was geen bezwaar meer. Nee, het was zelfs een must geworden. Ze streelde over haar dikke buik en vroeg zich af wat Harry hiervan zou vinden. Misschien moest maar eens voorzichtige opmerkingen maken in zijn richting. Hij zou zich rot schrikken. Of zijn lul zou binnen een seconde zo hard worden dat hij voor altijd in een staat van opwinding zou verkeren.

Lees Margreet wordt feedee (5): Extra bezorgd »

Reacties

Populaire posts van deze blog

Moeder en dochter (1)

Snoepen - Moeder en dochter (2)

All inclusive - Moeder en dochter (15)