Buik (28) – Zwembandjes of lovehandles

De extra vetrollen op de heupen krijgen vaak de benaming 'zwembandjes'. De vrouw op deze foto heeft zelfs meer dan dat. Om haar middel lijkt een hele reddingsband van vet te zitten. De brede heupen wijken flink uit. Dan snijdt de broek in het vet en uiteindelijk welft een flinke vetband rond haar middel. Het ziet er heel sexy uit.

Het Engels is wat vriendelijker in de benaming van zwembandjes. Een Amerikaan of Engelsman geeft de vetrolletjes liefkozend de naam 'lovehandles'. Het zijn dan een soort handgrepen die je zo lekker vast kunt houden bij het vrijen. Het zijn ook opwindende grepen van de liefde.


Zacht en warm

Vet voelt zacht en warm aan. Het siddert als je ertegen tikt. Ook kun je zo lekker met je vinger erin prikken. Dan zinkt de vinger er een eind in weg. Het vet verplaatst zich en trekt zich weinig aan van de vinger. Het voelt lekker zacht, alsof je de vinger in een warm bad onderdompelt.

De vrouw van de foto lijkt vooral trots te zijn op haar boezem. Haar vingers wijzen in elk geval naar de ronding van haar voorgevel. Natuurlijk, die mag er ook wezen. Maar het oog van de vetliefhebber en de buikliefhebber zal toch naar beneden zakken.

Liefde zit in de lovehandles en het zachte vet dat deze vrouw bij elkaar heeft gegeten. Ze mag trots zijn op de fraaie band vet dat op haar heupen rust. Minstens zo trots als op haar boezem.

Volgende week: buik stevent boezem voorbij

Volgende week een vrouwenbuik die de boezem voorbij stevent. De vetaanwas vindt bij dit meisje vooral plaats bij de buik. Hij vormt nog mooi 1 geheel en begint gelijk onder de borsten met de ronding naar buiten toe. De ronde buik trotseert overduidelijk nog de zwaartekracht. De vraag is hoe lang dat nog duurt.

Meer Buikblogs

De buikblog verschijnt elke dinsdag. Hierin wordt een mooie vrouwenbuik besproken. Lees ook de andere buikblogs »

Reacties

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Moeder en dochter (1)

Snoepen - Moeder en dochter (2)

All inclusive - Moeder en dochter (15)