dinsdag 21 juni 2011

Buik (27) – Vet naar voren dragen


Een vrouw met een buik die duidelijk naar voren wijst. Het vet is niet zozeer rond de heupen gaan zitten, maar is zich meer gaan nestelen in de buik. Bij een zwangere noem je dat je het kind naar voren draagt. Deze eigenaresse draagt haar vet naar voren.

Wat de vrouw van deze foto extra sexy maakt, is de hand die ze in haar zij drukt. Ze heeft niet echt lovehandles boven haar heupen. Wel is hier de prachtige aanzet van de buik. De buik wordt gedragen door een vetband die vlak onder de hand van de vrouw begint.


Hand drukt in vet

De hand drukt wel iets in het vet. Misschien schuilt er onder de hand toch een vetrolletje. Al heb ik daar niet vedusie in. Ik denk dat er onder de hand hooguit een smal vetrolletje verborgen zit. Wat mij wel heel sterk intrigreert is de volle onderbuik. Hij hangt zo mooi en zwaar naar beneden. Ondanks de zwaarte van de buik, wijst de navel eigenwijs naar voren. Iets om echt van te genieten.

De buik is duidelijk van 1 stuk, dus niet een gespleten exemplaar. Veel mannen hebben zo'n buik door het bier drinken. Een vrouw met zo'n buik komt wat minder vaak voor. Deze vrouwenbuik trekt onmiddellijk mijn aandacht. Dat komt ook doordat hij zo mooi vol naar voren wijst.

De volle maag drukt het vet iets naar beneden. In combinatie met de grote borsten verdient deze eigenaresse alle complimenten voor deze prachtige volle buik. Rond en allerbeminnelijkst.

Volgende week: Lovehandles of zwembandjes

De extra vetrollen op de heupen krijgen vaak de benaming 'zwembandjes'. De vrouw op de foto van volgende week heeft zelfs meer dan dat. Om haar middel lijkt een hele reddingsband van vet te zitten.

Meer Buikblogs

De buikblog verschijnt elke dinsdag. Hierin wordt een mooie vrouwenbuik besproken. Lees ook de andere buikblogs »

Excuses

Door een vergissing is de foto van deze week bij de buikblog van vorige week terecht gekomen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten