dinsdag 14 juni 2011

Buik (26) - Streepjesbuik


Een foto waar je lang naar kunt kijken. Drie vriendinnen, ergens op een feestje. In de kroeg kan ook natuurlijk. Ze genieten overduidelijk alledrie van de geneugten van het leven. Maar het meisje met het streepjesshirt (rechts) springt wel het meest in het oog.

De streepjes accentueren juist haar ronde vormen. Bovendien hangt ze iets voorover waardoor de zwaartekracht haar buikvet wat meer beĆÆnvloedt. De vormen komen namelijk heel mooi uit. Haar buik hangt lichtjes. En is bovenal vol en rond. Dat zie je nog eens duidelijker door de overgang van het shirt naar de broek.


Sterk opvallende buik

Het lijkt wel of ze nog iets onder het shirt draagt, maar door deze kledingkeuze valt de hangbuik nog sterker op. Ook breken de streepjes zo mooi rond haar middel. Hierdoor lijkt de buik nog sterker te hangen. Je wilt de buik op het diepste punt onderssteunen met je hand en een eindje optillen. Zo verleidelijk ziet de eigenaresse van deze prachtige buik eruit.

Een beeld om heerlijk bij weg te dromen. Op sommige punten vallen de streepjes namelijk heel mooi uit. Zoals op de plek bij haar borsten. De welving van de borsten komt mooi uit in het shirtje dat ze draagt. Kortom, kleding die de rondingen accentueert, wekt meer verwachtingen dan een blote vrouwenbuik ooit kan geven.

Volgende week: Vet naar voren dragen

Volgende week een vrouwenbuik die duidelijk naar voren wijst. Het vet is niet zozeer rond de heupen gaan zitten, maar is zich meer gaan nestelen in de buik. Bij een zwangere noem je dat je het kind naar voren draagt. Deze eigenaresse draagt haar vet naar voren.

Meer Buikblogs

De buikblog verschijnt elke dinsdag. Hierin wordt een mooie vrouwenbuik besproken. Lees ook de andere buikblogs »

1 opmerking:

  1. deze is ook heel mooi hoe doen ze dat toch ik wil ook zo zijn

    BeantwoordenVerwijderen