dinsdag 7 juni 2011

Buik (25) - Volvette vrouwenbuik


Een moment waar een buikliefhebber van siddert: de eigenaresse van deze majestueuze buik houdt haar shirt omhoog. Wat voor de borstenliefhebber de borsten zijn, is voor de buikliefhebber de buik. Het moment dat het shirt omhoog gaat, openbaart zich de schoonheid. Vol en vet, rond en zwaar. Dat is deze buik zeker.

Een buik om lang naar te kijken, veel over te fantaseren. Hij valt vooral naar voren en toont weinig uitbreiding in de breedte. Dat maakt deze buik ook zo bijzonder. Je komt ze zo maar weinig tegen. Hij hangt mooi al een eindje naar beneden. Maar door de sterke bolling lijkt het ook dat hij wat omhoog getrokken wordt.


Intiem moment

De foto is genomen op een intiem moment. Niet zomaar op het strand of in de kroeg. Het pakt het moment dat de schoonheid zich openbaart. Vol en rond, dik, vet en zwaar. De navel ligt mooi diep verzonken in het buikvet. De buik valt mooi, ook omdat het slipje zo mooi in het vet snijdt. Een heel spannend plekje is de overgang van buik naar bovenbeen. Als je goed kijkt, zie je daar een kleine vetophoping op de plek waar het slipje verdronken is in het vet.

Bij de billen bolt het vet mooi mee en het slipje zorgt ervoor dat de buik zich van zijn mooiste kant laat zien. Dat de eigenaresse van deze buik iets achterover hangt, helpt natuurlijk ook mee de buik wat omhoog te drukken. Het vet concentreert zich ook rond haar middel. Hierdoor is het een grote hangbuik, maar laat hij zich niet als zodanig heel snel herkennen.

Buik als een borst

Een adembenemende buik. Dat is deze buik. De mooie bolling zorgt ervoor dat hij grote overeenkomsten heeft met de vrouwenborst. De borst die groot en vol is. En lichtjes hangt. Deze buik lijkt precies dezelfde vorm af te tekenen. Op de plek waar de tepel zou zitten, vormt zich hier een heerlijke navel. Diep en tevreden ligt hij in het buikvet.

Volgende week: Streepjesbuik

Een foto waar je lang naar kunt kijken, volgende week. Drie vriendinnen, ergens op een feestje. Ze genieten overduidelijk alledrie van de geneugten van het leven. Maar het meisje met het streepjesshirt (rechts) springt wel het meest in het oog.

Meer buikblogs

De buikblog verschijnt elke dinsdag. Hierin wordt een mooie vrouwenbuik besproken. Lees ook de andere buikblogs »

3 opmerkingen:

 1. ruilen????? ik ben nix met mijn 80kilo (ps: ik ben 1m50 lang niet heel groot dus)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Gewoon lekker doorsnoepen meid, dan komt jouw buikje vanzelf ook tot volle wasdom ;)

   By the way, de dame op deze foto heeft een erg lekkere kont ook en zalige sadlebags op haar dijen !

   Verwijderen