zaterdag 28 mei 2011

Margreet wordt feedee (1) – Het geheim

Margreet ontdekt op een middag dat haar man eigenlijk op dikke vrouwen valt. Ze schrikt ervan en beseft dat hij echt op haar mollige figuur gevallen is. Ze ontdekt nog veel meer en komt in de geheimzinnige wereld van het feederisme terecht.

Het geheim


Dat Harry een halfjaar voor zaken naar het verre oosten moest, vond Margreet heel erg. Ze merkte de eerste weken dat ze hem verschrikkelijk miste. Zeker, ze kon af en toe mailen, bellen of via skype contact hebben met haar man. Toch was anders dan hem echt in de armen vast te houden. Ze was gek op haar man, zeker ook omdat hij haar accepteerde zoals ze was. Dat ze dik was, nam hij voor lief en dat had tot op heden nooit een man gedaan.

Harry hield van haar zoals ze was. En ze was dikker dan andere vrouwen. Toen ze elkaar leerden kennen 5 jaar geleden was Margreet al fors aan de maat, ze woog met haar 1 meter 65 80 kilo. Ze droeg een klein buikje en had een flink achterste. Ook haar boezem mocht er wezen. Kortom, ze was flink aan de maat, maar Harry keek verder dan haar gewicht. Hij wist echt van haar te houden en maakte nooit opmerkingen over haar gewicht. Hij liefkoosde haar lichaam alsof ze een slanke den was. Het verbaasde haar, want tot nog toe had ze altijd mannen gehad die aan het zeuren waren over haar gewicht.


In die tijd had ze net met pijn en moeite een dieet gevolgd en was ermee 5 kilo afgevallen. Die 5 kilo zat er na het begin van haar relatie met Harry binnen een jaar weer aan. En sterker dan dat, ze kreeg het met rente terug. Ze kon gewoon van lekker eten genieten en Harry maakte daar ook nooit opmerkingen over. Vlak voor hij voor zijn werk naar het verre oosten moest voor een halfjaar, woog ze zelfs 95 kilo. Hij zei er niks van en Margreet merkte zelf ook dat ze weinig moeite deed om af te vallen.

Harry was een maand weg toen ze merkte dat ze vervanging zocht voor het missen. Ze miste hem vreselijk en op die momenten graaide ze naar de snoeppot. Er ging flink wat chocolade doorheen en ook at ze flink 's avonds bij het avondeten. Ze at alleen maar kookte nog voor 2. Het hinderde haar dat al dat eten moest worden weggegooid en dan at ze het maar op. Ze besloot zich maar eens op een ochtend te gaan wegen. De weegschaal toonde tot haar grote schrik een eng getal aan: 99 kilo. In de 4 weken dat hij van huis was, was ze elke week een kilo aangekomen.

Die kilo's drukten ook op haar kleren. Ze was gewend om altijd vrij strakke spijkerbroeken te dragen, maar ze kreeg er eentje die morgen niet meer over haar brede heupen. Ook haar beha zat een stuk strakker rond haar ferme boezem. Jeetje, ze moest zich echt een beetje gaan inhouden. Dit liep een beetje uit de hand. Straks zou Harry op het vliegveld een rond tonnetje begroeten. Hij zou haar niet meer herkennen.

Ze lette de volgende dagen extra goed op, maar er gebeurde in die dagen nog iets anders. Harry had een eigen computer in zijn werkkamer. Daar werkte hij elke dag eventjes om wat te typen of zijn administratie te doen. Margreet kwam eigenlijk nooit in dat kamertje, maar ze kreeg die week meerdere keren een vraag over de betalingen. Harry had voor vertrek alles geregeld. Ze besloot die avond maar eens te kijken op zijn computer of ze iets kon vinden over de betalingen.

Ze zette de computer aan en logde in bij de bank. Het viel allemaal mee, de betalingen waren die middag automatisch gedaan. De bedrijven waren onnodig aan het zeuren. Ze wilde net de computer uitzetten, toen een blokje op haar scherm opflikkerde. Hier wilde iemand chatten. ' Ben je daar Harry?' stond er. Onder het berichtje stond een naam: Jolanda. Margreet schrok. Dit mocht ze niet zien natuurlijk. Harry zat hier elke avond te chatten met Jolanda. Ze wilde boos de computer uitdoen, maar zag een nieuwe tekst komen. 'Ik ben echt heel goed bezig Harry. Ik heb vandaag de hele dag gesnoept en ben wel 1 kilo aangekomen.' Margreet wist niet wat ze hiervan denken moest en zette de computer snel uit.

Leidde haar man een tweede leven, een leven naast het leven met haar? Ze wist het niet. Ze had Harry leren kennen via een datingsite. Daarin had ze openlijk geschreven dat ze aan de mollige kant was. Ze was eigenlijk zelfs gewoon dik, maar daar had hij maar zelf achter moeten zien te komen. Hij vroeg haar wel bijna gelijk hoeveel ze dan woog? Dat wilde ze hem niet vertellen. Dat ontdek je vanzelf wel, had ze teruggeschreven. Daarna had hij haar nooit meer naar haar gewicht gevraagd.

Maar het chattende meisje dat Jolanda heette, schreef openlijk over eten en aankomen. Blijkbaar wilde ze graag aankomen en probeerde Harry haar daarin te stimuleren. Anders ga je daar toch niet over schrijven aan een wildvreemde, dacht ze. Of zou Jolanda helemaal geen wildvreemde zijn, maar een bekende. Zou Harry vreemdgaan? Hield hij er andere liefdes op na? Het spookte die hele avond door het hoofd van Margreet. Ongemerkt at ze van de zorgen ook nog een hele reep chocolade op en nam de moorkop die in vriezer lag ook maar. Royaal overladen met slagroom. Dat mocht wel. Als haar man vreemdging, mocht zij wel wat eten vond ze.


Lees Margreet wordt feedee (2) - De website »

Geen opmerkingen:

Een reactie posten