donderdag 26 mei 2011

De weddenschap (11) – Epiloog

Bianca en Marjo hebben een weddenschap gesloten. Omdat Marjo vindt dat haar vriendin moet afvallen, spreken ze af dat zij aankomt wat Bianca afvalt. De vriendinnen hebben hun gewicht gewisseld. Sterker nog de laatste weken is met hulp van Tim het gewicht van Marjo nog eens extra gegroeid. Als de weddenschap voorbij is, probeert Marjo weer af te vallen, maar dat is moeilijker dan ze denkt.


EpiloogMarjo en Bianca liepen de collegezaal uit. Ze hadden zojuist hun laatste tentamen gemaakt. De trend van Marjo leek meer en meer op waggelen. Haar lichaam leek wel geëxplodeerd te zijn. Ze had zich ontwikkeld tot een meisje met obesitas. Haar buik was werkelijk ongekend gegroeid. Het laatste halfjaar had ze zich ontzettend laten verwennen door Tim. Hij maakte elke avond de lekkerste maaltijden voor haar. Haar buik welfde centimeters verder naar voren, haar omvang leek wel 2 keer zo groot te zijn geworden. Haar hele lijf schudde heen en weer als ze zichzelf in beweging zette.


Haar vriendin Bianca had het leven ook weer genomen zoals het op haar af kwam. Al het gewicht dat ze verloren had, was weer met veel rente teruggekomen. Het leek die eerste weken nadat ze gestopt was met lijnen wel of ze groeide waar je bij stond. Haar lichaam zette uit en blies zich op aan de vette happen en calorierijke dranken die ze dronk. Timmo bleek een volleerd eder te zijn die haar elk moment van de dag vertroetelde met iets lekkers. Vooral zijn weight gain shakes waren enorme caloriebommen. De energierijke drankjes leken zich direct om te vormen tot vetcellen en kleefden zich overal vast.

Bianca was het sterkst gegroeid aan haar buik. Marjo vroeg zich zelf af of de buik van Bianca inmiddels niet groter was dan de enorme pens die zij voor zich uit droeg. In tegenstelling tot de buik van Marjo, was Bianca's buik bij de navel gesplitst. Op de plek van de navel, trok een diepe vetplooi over hele breedte van haar lichaam. Bij haar zij lagen 2 dikke vetkwabben waar ze haar arm op kon laten rusten als ze zat. Op haar schoot lag dan de enorme vetmassa die ze in het tweede semester aan de universiteit erbij gegeten had. De enorme maaltijden die de twee meiden elke avond van hun vriendjes kregen geserveerd, zorgde wel voor de flinke aanwinst van vet.

Het was zo'n avond, die avond na het laatste tentamen. De tijd was aangebroken voor een flinke eetsessie. Marjo genoot onderweg van het tentamen naar huis van het stuk chocoladecake dat Tim voor haar gemaakt had. Hij had het rijkelijk voorzien van room en bij elke hap die ze nam, gaf ze een lichte zucht. Wat smaakte dit geweldig.

Het leek of haar hele lijf ineenkromp bij elke hap die ze nam. Zo goed voelde ze de caloriën in haar maag vallen en schudde haar hele vetmassa bij het lopen. 132 kilo had vanmorgen op weegschaal gestaan. Ze had het vol trots laten zien aan haar Tim. Hij liefkoosde haar naakte lichaam. Wat zag ze er goed uit, nu ze zo vet was. Tim beminde elke gram van haar en er kwam steeds meer bij om van te houden.

Bianca voelde ook hoe haar vet weer bewoog bij het lopen. Dat heerlijke gevoel van het dik zijn en nu ook van het dikker worden. Ze was er zo gelukkig mee. Zeker ook omdat Timmo elke avond de lekkerste calorierijke shakes bereidde. Elke dag weer een ander smaakje, zo lekker en zo veelbelovend. Ze liepen nog een klein stukje op. 'Wie heeft nou eigenlijk die weddenschap gewonnen?' vroeg ze aan Marjo. 'De weddenschap?' vroeg Marjo. 'Ik, want ik ben meer aangekomen dan jij bent afgevallen.' Bianca grijnsde haar bekende grijns. In die zin was deze eigenaardige weddenschap wel geslaagd.

Marjo dacht terug aan het moment dat ze de weddenschap sloot met haar vriendin. Juist waar ze voor streed, de vetzucht van haar vriendin, leek haar te hebben getroffen. Soms vroeg ze zich af of het een verstandige beslissing was geweest. Ze was dikker dan ooit, zelfs dikker dan Bianca en ze had juist het tegendeel bereikt van wat ze wilde bereiken met de weddenschap. Wie had er dan gewonnen.

'Je vond dat we de weddenschap moesten afsluiten omdat er in tussen vriendinnen eentje de dikste moet zijn', zei Marjo. 'Nou, dat is dan aardig mislukt, want nu zijn we allebei dik.' 'Je bent nog altijd dikker dan ik ben, dus ik heb inderdaad iemand om mij aan op te trekken', antwoordde Bianca. De bekende grijns verscheen weer in alle breedte op haar gezicht. Marjo lachte terug. 'Maar je lijkt veel moeite te doen om mij in te halen.'

Dit keer porde Marjo in de vetmassa van haar vriendin. 'Ik heb je nog nooit in zo'n korte tijd zoveel kilo zien aankomen. Hoeveel weeg je nu eigenlijk?' 'Geen idee', mompelde Bianca terwijl ze een hap nam van een marsreep die ze had meegenomen voor als de lekkere trek haar zou overvallen.

Het tentamen had zoveel aandacht van haar gevraagd dat ze het eten even helemaal vergeten was. Nu kon het wel, vond ze zelf en voordat ze er erg in had, werkte ze de vierde reep al naar binnen. Inderdaad, ze was geëxplodeerd in zeer korte tijd. Het leek wel of er een inwendig bommetje ontplofd was die haar hele lichaam had laten opgeblazen.

Bij thuiskomst wachtte een enorme verrassing. In huis scheen het sfeerlicht en wachtte een rijkelijk opgemaakte dis op de twee dikke dames. Tim en Timmo liepen over en weer. Tim zette een enorme schaal lasagne rijkelijk overgoten met kaas op tafel. Timmo plaatste een schaal met versgegrilde steak op tafel. Marjo wist niet wat ze zag. Haar maag knorde vrolijk van de honger toen ze dit allemaal zag staan. Wat hadden de jongens zich uitgesloofd.

Een kleine twee uur en misschien wel duizend happen later, zaten Marjo en Bianca allebei enigszins achterovergeleund aan tafel. Ze kreunden. Alles wat de jongens hadden gemaakt zat in hun magen. Marjo dacht dat ze elk moment uit elkaar kon spatten. Zo vol zat ze met de overdadige maaltijd. Hier waren weer duizenden calorien naar binnen gewerkt. Bianca kon nauwelijks tegen haar vriendin qua eetlust opboksen. Het was ontzettend veel eten dat ze op had gegeten, maar Marjo was haar voorbij gestevend. Ze zuchtte. Zoveel eten in haar maag was werkelijk ongekend.

Timmo gaf haar een verrukkelijke buikmassage. Voor Bianca er erg in had, had hij haar buik helemaal ontbloot en streelde de gespannen huid. Het voelde overweldigend. De enorme buikmassa werd traag door hem in beweging gebracht. Ze voelde hoe haar volle maag zachtjes heen en weer wiegde. Timmo zette haar hele vette lijf in beweging. Al het vet schudde heen en weer. Ze voelde hoe haar klitje een beetje samentrok doordat haar huid zachtjes bewoog. Zijn vingers gleden over haar liefdesheuveltje. Bianca dacht werkelijk dat hier de zevende hemel zich voor haar opende. Het voelde overweldigend.

Haar gevoel was zo overweldigend dat ze niet in de gaten had dat haar vriendin Marjo iets verderop in een vrijage verwikkeld was met haar vetlover Tim. Haar enorme pens was helemaal ontbloot, de dikke vetkwabben van haar bovenbuik waren duidelijk in beeld. Tim kneedde al dat vet en drukte zijn andere hand naar beneden tussen haar dikke bovenbenen. Daar kreunde Marjo het uit van de spanning van het eten en de lust die Tim opwekte.

Hier gebeurde iets moois. Op de ene bank in de kamer stak een harde lul in de zachte kut van de ene dikzak. Op de andere bank in de kamer drong een andere harde lul door in de vetschacht van het andere dikke meisje. Ze kreunden allemaal, helemaal toen de dames de zachte pudding royaal overgoten met slagroom erbij kregen gevoerd. Want boven eten én seks ging niks meer. Het was de ultieme combinatie van lustgevoelens bij elkaar.

Een keek Marjo om naar haar vriendin. Ze zag dat Bianca weer tot volle wasdom was gekomen. Ze besefte dat alleen zij dit op haar geweten had. De merkwaardige weddenschap had haar zeker met afschuw vervuld. Tegelijkertijd had ze het ook een opwindende gedachte gevonden. Ze voelde hoe Tim haar hele lijf beminde, proefde een nieuwe hap van de vanille en slagroom. Wat was dit heerlijk. En ze was even heel blij met het oneerbare voorstel van haar vriendin destijds. Anders had ze nu in de sportschool gezeten, zonder jongen en bezweet van de zware training. Nu voelde ze haar hele lichaam bemind worden door de liefste jongen van de wereld.

In het kreunen op de bank aan de andere kant van de kamer, wist ze dat de personen daar het van harte met haar eens waren. Veel tijd om erover na te denken, was er niet, want ze voelde bij de volgende hap pudding hoe haar klitje begon samen te trekken. Ze hoorde hoe Tim zijn orgasme bereikte en voelde hoe het zaad naar binnen stroomde. Nog meer caloriën, nog meer kilo's dacht ze. Ze voelde hoe haar hele kutje samenspande en trilde. Elke gram vet kwam in beweging en haar hele lijf sidderde. Dit was het einde, wist ze. Ze wilde alleen nog maar meer. Meer. Veel meer.


Einde – voorlopig –

Geen opmerkingen:

Een reactie posten