Buik (24) - Blote navel tussen knopen


Een buik zoals je ook best in het wild tegenkomt. Alleen heeft de eigenaresse er dan een lang shirtje onder zodat je de navel niet kunt zien. Nu verschijnt de navel tussen de kieren die het te strakke truitje veroorzaken.

Er is te weinig stof om de dikke buik voldoende te verhullen. De knopen sluiten wel, maar staan strakgespannen. Er is geen ruimte meer over om het blote stukje buik nog achter het stof te verhullen. Een opwindend plaatje, ook omdat de vingers traag de rest van de stof dichttrekken en proberen het hele truitje dicht te krijgen.


Vorm van buik

In het wild kom je dit ook vaak tegen. Als deze vrouw bijvoorbeeld gaat zitten, dan verandert de vorm van haar buik. Dan zal het vet op een andere manier tegen de stof drukken. Dan zullen de knopen op een andere manier dichtgetrokken worden. De openingen die dan ontstaan zijn werkelijk adembenemend.

Ik zie ze best vaak zitten, vrouwen met een iets te strak truitje of bloesje aan. De dikke buik kunnen ze niet meer verhullen. Het ziet er werkelijk onwijs sexy uit. Helaas zullen deze vrouwen dat niet beamen. Net als de publieke opinie die dat sterk afwijst.


Meer Buikblogs

De buikblog verschijnt elke dinsdag. Hierin wordt een mooie vrouwenbuik besproken. Lees ook de andere buikblogs »

Reacties

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Moeder en dochter (1)

Snoepen - Moeder en dochter (2)

All inclusive - Moeder en dochter (15)