dinsdag 24 mei 2011

Buik (23) - Te strakke jurk

Kleren passen voor de spiegel. Het is veel dikke vrouwen een gruwel. Altijd worden ze dan geconfronteerd met hun grote maten. Een confrontatie die ze liever uit de weg gaan. Maar als ze eenmaal overstag gaan en genieten van hun volle lichaam. Dan maken ze er een sport van. Te strakke kleding accentueert juist die volle vormen zo mooi.

Speelt met spiegel

De vrouw op deze foto speelt met de spiegel. Het laat dezelfde buik in 2 perspectieven zien. Half van achteren en half van voren. Dat maakt dit plaatje werkelijk buitengewoon spannend en sexy. Omdat ze haar borsten omhoog drukt met haar handen, geeft dat ook nog eens het volle uitzicht op de dikke buik.


Want dik is die buik zeker. De jurk sluit naadloos aan op het lichaam. Geen vetrol kan zich meer verbergen. Heel mooi lijkt de extra vetrol die je in de spiegel ziet lopen langs de zijkant van haar buik. Hij is echt geweldig. Aan de andere kant valt deze vetrol een beetje weg. Omdat je het van het andere plaatje weet, zie je hem hier ook. Heel opwindend.

Aanzet volle buik

Dan de aanzet van de volle buik. Hij loopt buitengewoon mooi naar beneden. Lijkt zo op een buik uit 1 stuk, waar verder geen plooien in vallen. Heel sexy is het ook dat de buik in de jurk echt ver naar voren welft. Hij welft verder naar voren dan de rest van het lichaam en is zo het opvallendste lichaamsdeel.

Het contrast met aan de andere kant de volle kont, maakt deze foto tot een betoverend plaatje. Best ontdeugend, dat het een kort rokje is met korte mouwen. Door de korte mouwen heb je ook prachtig uitzicht op de volle armen. Die er zeker ook mogen wezen.

Hele dag opgewonden

Als ik dit zo zie, dan zou ik het helemaal niet erg vinden om in een grote matenwinkel te werken. Dan zou ik de hele dag opgewonden zijn bij het zien van al die volle lichamen. Wat zijn dikke vrouwen toch mooi!

Volgende week: Blote navel tussen knopen

Dezelfde vrouw als deze week, maar volgende week probeert ze een te strak truitje aan te trekken. Een buik zoals je die ook in het wild kunt tegenkomen. Alleen heeft de eigenaresse er dan een lang shirtje onder zodat je de navel niet kunt zien. Nu verschijnt de navel tussen de kieren die het te strakke truitje veroorzaken.

Meer Buikblogs

De buikblog verschijnt elke dinsdag. Hierin wordt een mooie vrouwenbuik besproken. Lees ook de andere buikblogs »

Geen opmerkingen:

Een reactie posten