dinsdag 3 mei 2011

Buik (20) - Zo die zit

Een buik verandert zodra de eigenaresse van houding verandert. Deze volle buik ligt heel mooi in volle bloei op de schoot van deze vrouw. Het vet valt breed. Vol over de heupen liggen de lovehandles. Hij bolt mooi een eindje omhoog.

De stof van het roze shirt verhult veel. Zo floddert de stof mooi tussen borsten buik. Bij de buik daarentegen staat de stof strakgespannen en vormt het buikvet mooi rond. Dat geeft als toeschouwer heel veel ruimte voor de fantasie.


Zwembandjes

De lovehandles zien er overduidelijk uit als heuse zwembandjes. Ze bolle vol naar buiten. De broekband drukt ze weer naar binnen. Het geeft een heel sexy look. Ook laat deze dame zien dat ze in het bezit is van een forse onderbuik. Hij splitst een aardig eind boven de navel.

Het doet je als vetliefhebber stiekem verlangen dat de buik nog wat voller wordt. Het ziet namelijk ook wel uit dat deze dame niet altijd zo vol en rond is geweest. Wie weet liggen er nog kansen...

Volgende week: Huwelijksbuikje

De dame op de foto van volgende week treedt in het huwelijk. Met de bos bloemen in de hand geeft ze het volle zicht op haar ronde buikje. De meeste bruidjes lijnen zich suf voor de grote dag. Dat is deze bruid niet gelukt. En maar goed ook.

Meer Buikblogs

De buikblog verschijnt elke dinsdag. Hierin wordt een mooie vrouwenbuik besproken. Lees ook de andere buikblogs »

Geen opmerkingen:

Een reactie posten