De erfenis (11) – Communicerende vaten

Wat vooraf ging: Mark, de man van Paulien, is onverwachts overleden. Paulien ruimt zijn spullen op en stuit op de rekening voor een opslagruimte. Ze weet hier helemaal niks van en raakt verzeild in een geheimzinnige wereld waar een vrouw met de naam Suzanne zich vrijwillig laat vetmesten. Haar zwager Erwin helpt haar met het opruimen van de geheime opslagruimte. Ze gaan naar de videobanden kijken, maar dit is niet zonder risico.

Lees eerst het eerste deel van dit vervolgverhaal: De geheime opslagruimte »

Communicerende vaten



Erwin boog naar de doos met gebakjes en voerde haar de ene moorkop na de andere. Hij zette het gebakje voor haar neus en ze hoefde alleen maar te happen. Ze hapte in de zoete room en proefde het chocolade of de zoete vruchten. Wat smaakte dit heerlijk zeg. Het leek wel of ze in de zevende hemel was.

Ze hoefde niet eens te lopen naar de koelkast om nieuw eten te halen. Alleen maar haar mond open te doen en te happen. Dan verdween vanzelf het eten in haar mond. Ze werd er vanzelf dikker van. Ze hoefde helemaal niks te doen. Met de vrije hand plaagde Erwin haar lichaam en voelde alle nieuwe, vette plekjes. Zijn feederacties van het verleden hadden de nodige vruchten afgeworpen, constateerde hij bij het voelen.


Hij drukte zijn vinger in haar dikke buik, streelde met zijn handen over haar bolle wangen en kneep zelfs speels in haar gespannen tepels. Wat was ze opgewonden zeg. Haar eigen vrije handen gebruikte ze uiteraard ook met haar lichaam te kunnen spelen. Ze streelde en masseerde haar vette buik met een hand. Wat voelde al dat vet goed zeg. Haar andere hand gebruikte ze om de stijve pik van Erwin de aandacht te geven die hij verdiende.

Ze vond het te gek om zijn pik in haar mond te stoppen, maar merkte wel dat het heerlijk was om af en toe aan zijn stijve pik te trekken en hem bijna tot een orgasme te krijgen. Precies op dat moment stopte ze. Het leek wel of het een communicerend vat was. Want Paulien merkte dat zodra ze zijn pik wat meer aandacht gaf, hij haar meer en sneller te eten gaf. Als ze dan vlak voor het orgasme stopte, schoot het eten in haar mond en leek Erwin te willen zuchten of ze wilde doorgaan. Ze wachtte dan eventjes om zelf goed te kunnen eten. Dit herhaalde zich een paar keer.

Op het scherm had Mark zich zo verplaatst dat hij tussen Suzanne's benen uitkwam. Zij voedde zichzelf nu uit de doos met donuts die naast haar stond op de tafel bij de bank. Mark worstelde zich een weg door de vetmassa, duwde de enorme buik iets omhoog en probeerde bij haar binnen te dringen. Haar vet was zo zacht en soepel dat het Mark vrij gemakkelijk lukte om bij Suzanne's poesje te komen. Dat moment zagen Erwin en Paulien allebei.

Paulien stopte eventjes met eten bij het zien van de enorm harde pik van Mark die door de dikke schaamlippen van Suzanne drong. Ze zag duidelijk het plezier dat de 2 erin hadden. De geilheid en het genot straalde van de gezichten. Suzanne nam een nieuwe hap van een verse donut op dat moment. Paulien voelde met haar hand dat de lul van Erwin op exploderen stond. Hij leek ieder moment te losbarsten in een enorm orgasme.

'Ik wil je in mij. Je eten, je pik. Neuk me, neuk me', kreunde ze. Hij keek snel om zich heen. Er was geen andere geschikte plek te vinden dan de vloer. 'Op de grond?' vroeg hij aan Paulien. De vloer? Paulien had moeite om als ze eenmaal op de vloer zat, om zich weer op te trekken. Bovendien was de laatste keer dat ze op de vloer had gezeten ver voor de huidige 150 kilo die ze nu woog. Ze schudde haar hoofd en probeerde met haar voeten te wijzen naar de bureaustoel.

Hij trok snel zijn broek uit en ging in de stoel zitten. Erwin liet de stoel zo ver mogelijk zakken. Paulien tilde een van haar zware benen over zijn schoot. Hij hielp haar om zich over zijn harde pik te laten zakken. Zijn harde lul drong intens haar schaamlippen binnen. Ze voelde hoe de keiharde pik verder schoot door het zachte vlees van haar kut. Haar enorm vette pens hing in de ruimte tussen hen en drukte tegen Erwin aan. Hun gezichten lichtten op, precies zoals gebeurde bij Mark en Suzanne op de video.

Precies op het moment dat Paulien zachtjes begon te bewegen, merkten ze allebei dat de doos met het overgebleven gebak buiten hun bereik lag. Het zag er dan ook best grappig uit zoals ze allebei de bureaustoel lieten rijden in de richting van de tafel waar de doos op lag. Paulien's vetrollen en borsten schudden hevig toen ze stopten bij de tafel.

Erwin pakte een roomsoesje en schoof het tussen de Paulien's lippen. Ze verslond het soesje als een echte gulzige feedee. Ze nam een nieuwe hap van het volgende soesje dat Erwin haar aanbood. Ondertussen voelde ze hoe hij ritmisch in haar bewoog. Wat was dit zalig. Het leek of zijn pik haar hele binnenste vulde. Onderwijl voerde hij haar het ene gebakje na het andere uit de doos. Haar maag vulde zich meer en meer. De combinatie van eten en seks wond Paulien nog sterker op. Ze at door en onderwijl wisten de twee al vrijend de stoel zo te situeren dat ze allebei zicht hadden op de televisie.

Ze zagen op het scherm dat er een korte overgang was van de ene feedingsessie naar de andere. Het beeld van een lege feedingstoel verscheen enige seconden in beeld. Een paar seconden later waggelde Suzanne door het beeld. Ze nam het hele beeld in beslag. Waarschijnlijk was ze op haar zwaarst, overal welfde haar vet uit en over. Haar borsten waren veranderd in enorme vetkorven, die zo ver vooruit welfden dat de zwaartekracht van ze won. Ze lagen innig tevreden op de enorme buik, die zover naar voren en naar beneden gegroeid was dat Paulien vermoedde dat haar buik wel tot haar knieën zou reiken. Het bleef tot vermoeden beperkt. Suzanne nam het hele beeld in beslag en de hoek waaruit de camera alles registreerde, was niet ideaal. Maar ze zag de overdadige vetrollen nog verder welven over Suzanne's heupen. Ze waren ronder en voller dan ooit. In haar billen zaten diepe kuiltjes in het vet.

Terwijl ze nu zo keek naar deze zwaarlijvige vrouw die zichzelf worstelde in de feedingstoel, voelde ze hoe ze zelf weer hapte in een nieuw gebakje dat Erwin haar aanbood. Wat smaakte dit geweldig en wat voelde die harde pik van Erwin heerlijk in haar binnenste. Paulien merkte dat dit misschien wel het mooiste moment was van haar leven, in elk geval wel het geilste moment. Tot dan toe, want wie weet lag er nog veel moois in het verschiet. Eten en seks vielen zo prachtig samen. Paulien fantaseerde erover hoe het zou voelen om ver boven de 200 kilo te wegen, zoals Suzanne op de video. Het leek haar heel mooi, zo prachtig als dat vet zich verzameld had rond dat vrouwenlichaam.

Alles was ronder en voller geworden, maar Suzanne behield haar prachtige vrouwelijke vormen. Het verdween niet achter een dikke vetzak, maar vormde zich wellustiger dan ooit tot een immense buik, heel dikke borsten en een verrukkelijk en welgevormd achterste. Paulien voelde iets van de sensatie die Suzanne moest hebben gevoeld bij het passeren van die 220 kilo. Wat moest dat goed hebben gevoeld. Suzanne moet het geweldig hebben gevonden om zich vet te laten mesten en zich daarbij erotisch te hebben laten verwennen.

Paulien voelde hoe haar lichaam zich gereedmaakte voor een mega-orgasme. Ze hoopte dat hij voor Erwin ook niet ver weg lag. Ze voelde hoe haar maag tot het uiterste toe gevuld was. De spanning werd nog eens versterkt door de ritmische bewegingen van Erwin. Het leek of ze op knappen stond en ze wist dat alles bij het orgasme los zou komen. Hij kwam van heel diep. Gelijktijdig kreeg een ander deel van haar lichaam alle aandacht in de vorm van nieuwe gebakjes die Erwin al neukend haar aanbood. Het leek of het ene het andere stimuleerde, motiveerde en intensiveerde. Met elke hap eten werd ze geiler en bij elke neukbeweging kreeg ze meer honger. Elke hap die ze nam voelde als een stapje dichter bij het orgasme.

Hoe dichter de twee bij het hoogtepunt kwamen hoe meer hun aandacht voor beelden op de video afzwakte. Paulien's ogen fixeerden zich op het eten. Elke hap bracht haar weer een stapje dichter bij haar droomgewicht. Erwin richtte zich op hoe het vette lijf van Paulien onder hem schudde, sidderde en schoof. Hij liet zijn handen en zijn ogen glijden en fantaseerde hoe Paulien eruit zou zien als ze het gewicht van Suzanne bereikt zou hebben.


Lees deel 12 van De erfenis: De droom »

Reacties

Populaire posts van deze blog

Moeder en dochter (1)

Snoepen - Moeder en dochter (2)

All inclusive - Moeder en dochter (15)