Buik (18) - Buik voor de spiegel

Er spreekt iets van trots uit deze foto: kijk mijn buik eens. Hij hangt een beetje en de navel is in vol ornaat te bewonderen. De lovehandles links en rechts boven de heupen mogen er zijn. Het begin van het overgewicht is er. Uit deze foto spreekt veel hoop.

Brede heupen

De broek lijkt losjes te zitten, maar als je goed kijkt, zie je dat de bovenbenen de stof aardig aanspannen. Ook ogen de heupen erg breed. Een figuurtje om van te genieten en vooral: veelbelovend. De broek is al een eindje naar beneden gezakt. De buik drukt de broekband nog wat verder naar beneden. En hij hangt over de broek heen in plaats van dat hij in de broek is gestopt.


Veel dingen wijzen erop dat de eigenaresse van dit charmante buikje niet zo lang nog in het bezit is van deze volle buik. Haar armen zijn slank en de kleren die ze aanheeft, zijn eigenlijk te klein. Vooral het laatste is een sterke aanwijzing. De beha die ze draagt kan het tietenvlees niet meer verhullen. Het welft royaal over de bandjes heen. De broek hangt ergens halverwege haar kont. Dat is geen heupbroek die losjes op de heupen ligt, maar een broek die telkens afzakt omdat hij niet meer over de brede heupen geschoven kan worden.

Extra spannend

Wat deze foto extra spannend maakt is het beeld dat de spiegel toont. Je ziet daar wat er allemaal achter haar gebeurt. De prachtige welvingen zetten door. De kont welft lichtjes door de groene broek naar achteren. Ook hier zie je hoe laag de broek hangt. Boven de broek loopt de speklaag eveneens door.

De prachtige lovehandles zetten ook achter door. Onder haar schouderbladen hebben zich heuse vetkwabben genesteld. Ook hier zie je de behabandjes ver in het verse vlees snijden. Als je dan weer naar voren kijkt, kun je alleen immens tevreden zien hoe mooi een mollige meid als deze wel niet is. Een volle buik, het vet welft overal over heen. Heel wat om van te houden dus.

Volgende week: Meer dan hand vol

Een prachtig beeld: hoe een dikke vrouw zelf haar buik vasthoudt. De eigenaresse van de volvette buik van volgende week klemt het buikvet mooi tussen haar vingers. Hierdoor komt de navel nog sterker naar voren. Een beeld om niet snel te vergeten.

Meer Buikblogs

De buikblog verschijnt elke dinsdag. Hierin wordt een mooie vrouwenbuik besproken. Lees ook de andere buikblogs »

Reacties

Populaire posts van deze blog

Moeder en dochter (1)

Snoepen - Moeder en dochter (2)

All inclusive - Moeder en dochter (15)