De erfenis (9) – Zien eten doet eten

Wat vooraf ging: Mark, de man van Paulien, is onverwachts overleden. Paulien ruimt zijn spullen op en stuit op de rekening voor een opslagruimte. Ze weet hier helemaal niks van en raakt verzeild in een geheimzinnige wereld waar een vrouw met de naam Suzanne zich vrijwillig laat vetmesten. Haar zwager Erwin helpt haar met het opruimen van de geheime opslagruimte. Ze gaan naar de videobanden kijken, maar dit is niet zonder risico.

Lees eerst het eerste deel van dit vervolgverhaal: Geheime opslagruimte »

Zien eten doet eten



Op de volgende videoband was Suzanne inderdaad aanzienlijk dikker. Er was geen weegsessie maar je zag duidelijk dat ze nu echt rond de 180 kilo woog. Haar buik was een stuk ronder en voller geworden en had zich ontwikkeld tot een enorme vetbal. Ook haar borsten en kont waren flink gegroeid en zagen er vol en rond uit.


Hoewel Paulien een veel vollere kont had dan Suzanne en Suzanne op haar beurt weer grotere, rondere borsten had, viel het Paulien op dat hun buiken opvallend veel op elkaar leken. Zou Mark haar op haar buik hebben uitgekozen? Ze ging het wel denken, zeker ook omdat Mark zo geilde op een dikke buik. Ze zou het echter nooit te weten komen. Dat besefte ze heel goed. Het zien van de enorme veranderingen aan de buik van Suzanne, deed Paulien denken hoe haar eigen buik eruit zou zien als ze zoveel woog. Het zou betekenen dat ze er nog zo'n 30 kilo bij moest eten. Ongeveer net zoveel als ze de afgelopen 5 maanden had bijgegeten.

Hoe zou haar eigen buik voelen met 30 kilo meer? Hoe zou haar buik eruit zien? Zich zo richten op haar buik als erotische en erogene zone, had ze eigenlijk alleen bij Mark geleerd. Hij besteedde altijd heel veel aandacht aan haar buik. Streelde hem en masseerde hem, maar haar buik was niet zo belangrijk geweest als de dikke, groeiende buik van Suzanne. Nu voelde Paulien zelf over haar ronde buik. Wat voelde hij toch lekker. Die nieuwe kilo's maakten hem sensitiever dan voorheen.

Op het televisiescherm zat Suzanne op een bank. Het kostte haar veel moeite om haar overweldigende achterste en verder gegroeide dijen te verbergen. Met haar buik duidelijk in beeld at ze uit een abnormaal grote doos bonbons. Terwijl ze het ene na het andere chocolaatjes in haar mond liet glijden, wreef haar vrije hand over de immense buik. Het was duidelijk dat de camera op een statief stond en dat Mark elk moment in beeld kon verschijnen. Paulien wist nog niet wat het beeld van haar man met haar zou gaan doen.

Ondanks dat vooruitzicht voelde Paulien hoe haar hand naar haar buik ging, haar vingers onder het shirt kropen en haar vlakke hand daarna over de ronde buik wreef. Zodra haar vingers het vet voelden, drukten ze er zachtjes in en wreven rondjes. Het shirt kroop verder omhoog en haar dikke buik viel een stukje bloot. Het shirt bleef omhoog en de bol vet was in vol ornaat te zien. De sensatie was overweldigend, het leek of de strakgespannen huid op haar dikke buik electrische stroomstootjes kreeg van haar vingers. De vingers gleden over het zachte vet en voelden de enorme ronding die haar buik geworden was.

Het voelde zo groots en meeslepend, al dat vet op haar buik. Het wond haar zo op om zichzelf zo dik en groot te zien, dat er eigenlijk maar een oplossing voor haar was: nog dikker worden. Ze wilde zichzelf nog dikker zien worden en daarmee haar erogene zones nog groter maken zodat elke aanraking al genoeg zou zijn om klaar te komen. Als ze maar haar buik kon voelen en hem nog dikker zag worden. Het idee hoe haar buik eruit zou zien met nog 30 kilo meer, net zoals Suzanne er nu uit zag op de video, wond haar enorm op.

Ook haar borsten waren gegroeid, voelde Paulien. Ze voelde hoe zwaar ze werden. Ze droomde ervan dat haar buik en borsten nog meer zouden opzwellen. Net zoals haar tepels begonnen te doen. Ze wezen fier omhoog. Het was duidelijk zichtbaar in het strakke shirt dat ze droeg. Bovendien hielp het mee dat ze geen beha droeg. Als in een reflex trok ze haar shirt omhoog tot aan haar nek en rolde de stof op zodat haar hele buik en volle borsten vrij spel hadden.

Haar borsten waren veel dikker dan de borsten van de meeste vrouwen. Ze lagen innig tevreden op de bovenste vetregionen van haar dikke buik. Ze sloeg met haar hand zachtjes op haar immense memmen. Het vet schudde zachtjes en tevreden mee. Ze ontdekte dat ze verschrikkelijke honger had, ondanks de enorme maaltijd die ze wat eerder al verstouwd had bij de McDonald's.

Paulien zag dat Erwin niet meer naar de video keek. Suzanne begon op de film te masturberen. Erwin keek niet naar de video, maar naar hoe zij met haar obese lichaam speelde. Erwin zat een beetje onhandig en kon haar buik net niet aanraken. Daarom trok Paulien toen ze zag hoe hij keek Erwin naar zich toe om hem met zijn handen over haar buik te laten strelen. Ze trok een beetje te hard waardoor hij op de grond terechtkwam met zijn knieën en in een amechtige houding voor haar zat. Eigenlijk is dat nog veel mooier, dacht ze en ze liet Erwin haar buik kussen en aanbidden.

Paulien merkte hoe gevoelig haar vetmassa was geworden en hoe het voelde dat Erwin haar vetmassa streelde en kuste. Ze liet haar hoofd iets naar achteren vallen in de bureaustoel en kreunde lichtjes. Zeker ook toen ze zelf haar vingers in haar spleet liet glijden en met haar klitje speelde. Al hing ze half naar achteren, ze kon nog steeds zien wat er op het scherm afspeelde. Suzanne hing ook wat naar achteren en kreeg bonbons gevoerd terwijl ze met zichzelf speelde. Het zag er overweldigend en stimulerend uit. Paulien verlangde ook naar chocolade op haar lippen en in haar mond. Wat leek het haar lekker om dat nu te krijgen. Haar maag knorde.

Ineens klonk er een bons. Het was niet op de video, maar in de zaak. Paulien schrok overeind en ook Erwin keek verlamd op temidden van zijn aanbidding van Paulien's buik. Zijn wang drukte zachtjes tegen de enorme vetmassa. Wat was dat? Het duurde even voordat ze een dichtslaande autoportier hoorden en het wegrijden van een bestelauto. 'Het was de bakker die de bestelling afleverde', zei Erwin geruststellend tegen haar. Hij kuste opnieuw haar buik en keek speels op langs de enorme vetmassa in de richting van Paulien's gezicht. 'Heb je misschien zin in iets?'

Het was een eenvoudige vraag en het even eenvoudige antwoord was 'ja'. Daar had Paulien wel zin in. Sterker nog, ze had een berentrek. Het leek wel of ze de hele bestelling brood, taart en desserts naar binnen zou kunnen werken. Zoveel honger had ze gekregen van het zien van deze spannende video. De manier waarop hij de vraag had gesteld, leek er wel verdacht veel op dat hier een erotische eetsessie zou gaan plaatsvinden. Waar zou dat eindigen? En had ze daar wel trek in?

Ze werden afgeleid door de geluiden op het beeldscherm. Suzanne raakte voller en voller. Ze slaakte hoge kreetjes van extase. Het leek of ze een orgasme had. Haar opgezwelde maag wees een eind meer naar boven dan eerder. Ze was echt boordevol en Paulien twijfelde of Suzanne nu klaarkwam van het masturberen of van haar overvolle buik. Haar mond zat boordevol met chocolade en de hand van de feeder bleef nieuwe chocolaatjes voeren. Paulien dacht er niet over na dat het eigenlijk Marks hand was die maar chocolaatjes bleef voeren. Ze zag Suzanne schrokken van het nieuwe voedsel.

Elk nieuw chocolaatje zorgde voor nieuw vet en elke hap zou haar buik nog dikker maken. Paulien zag het intense genot en het plezier zoals Suzanne daar lag en zich liet overvoeren. 'Voer me', riep ze tegen Erwin. Ze hijgde. 'Maak me vetter', kreunde ze in een intens verlangen. Haar mollige handen gleden tot onder haar buik en tilden de vetmassa op. De immense pens kwam een eindje omhoog. Ze bood haar dikke lijf aan. In volle aanbidding streelde Erwin over haar vette buik en kuste haar overdadige vlees vele malen. Daarna kwam hij overeind om de bestelling van de bakker te halen.

'Ik ben zo terug', zei hij en Erwin verdween door de deuropening. Hij rende de trap af naar beneden. Op de video zakte het orgasme van Suzanne weer. Paulien verbeeldde hoe Erwin dadelijk naar boven zou komen en haar hoger zou bevredigen. Ze besefte dat ze er dikker van zou worden. Veel dikker. Ze keek naar beneden naar haar blote buik en merkte dat ze het een geil idee vond. Ze fantaseerde dat hij groter zou worden, dat hij een eind hoger zou liggen over een tijdje. Het eten dat Erwin ophaalde zou haar helpen om nog verder te groeien.

Op de video zag ze Mark in volle aanbidding zitten voor de buik van Suzanne. Zoals Erwin zojuist bij haar deed. Ze keek goed en het verbaasde wat het zien van Mark met haar deed. Ze werd er niet verdrietig van. Nee, het leek er meer op dat ze iets deelde met het stel op de video. Alle vier deelden ze hetzelfde geheim. Het leek wel of het een orgie was van vier mensen, op verschillende plaatsen en in een andere tijd. Het is jammer dat Suzanne zo'n kreng is, dacht Paulien.

Lees deel 10 van De erfenis: Goede eter »

Reacties

Populaire posts van deze blog

Moeder en dochter (1)

Snoepen - Moeder en dochter (2)

All inclusive - Moeder en dochter (15)