De erfenis (4) – Volproppen

Wat vooraf ging: Mark, de man van Paulien, is onverwachts overleden. Paulien ruimt zijn spullen op en stuit op de rekening voor een opslagruimte. Ze weet hier helemaal niks van en raakt verzeild in een geheimzinnige wereld waar een vrouw met de naam Suzanne zich vrijwillig laat vetmesten. Paulien merkt dat het lezen van deze verhalen een vreemd effect op haarzelf heeft.

Lees eerst het eerste deel van dit vervolgverhaal: Geheime opslagruimte »

Volproppen


Die nacht ging ze in haar ondergoed naar beneden. Het ondergoed begon te rafelen, want eigenlijk was het een paar maten te klein. Ze ging aan de keukentafel zitten en legde de verschillende schriftjes die ze had gevonden chronologisch neer. Zoals ze eerder had begrepen uit de andere schriftjes, was deze relatie echt een geheim waar niemand achter mocht komen. Alleen werd daarover in de schriftjes met geen woord gerept.


De teksten in de schriftjes gingen alleen over eten, over aankomen en over vet. Als ze bijvoorbeeld naar een buffetrestaurant gingen, dan noteerde Mark heel zorgvuldig wat ze precies gegeten had en hoeveel caloriën voedingswaarde de artikelen hadden. Hij vond het heerlijk om haar vol te proppen en zich te laten overeten. Hij geilde op haar volle gezicht, die ook steeds voller en ronder werd. Haar lichaam werd steeds groter en dikker, maar hij leek elke gram aanwinst te aanbidden. Het leek wel of alles bij Mark erom draaide dat ze vetter en voller werd. Zo gepassioneerd schreef hij erover in zijn schriftjes.

Paulien's ogen leken wel helemaal vastgeklamd te zitten aan Marks schriftjes. De teksten vermelden constant over eten geschreven en Paulien merkte dat dat haar hongerig maakte. Het was midden in de nacht, maar dat was voor Paulien geen reden om niet een doos met lasagne uit de koelkast te halen. Ze at de lasagne op terwijl ze verder las. De vrouw leek in het begin van de relatie vooral te moeten aankomen van Mark. Ze probeerden een zo hoog mogelijk gewicht te bereiken. Elke keer stelden ze het gewicht bij. Het begon met 150, werd later 160, 170 en ga zo maar door.

Eerst propte Suzanne zich helemaal vol, waarbij Mark haar hielp. Als ze dan helemaal vol zat, probeerde hij haar nog verder te voeren, waarna hij haar woog en er iets seksueels gebeurde. Niet alles was perfect, zo vond Mark het frusterend dat hij niet op haar kon liggen als ze zich volgegeten had. Haar maag zat dan zo vol met eten, dat het te pijnlijk was om iemand bovenop zich te hebben. Pagina's vol schreef Mark over de vele orgasmes die hij bij haar opwekte door haar te vingeren tussen alle maaltijden en feedingsessies door. Dan was ze nauwelijks in staat om nog te ademen, zo vol zat ze, maar dan waren de orgasmes het heftigst schreef Mark.

Voordat ze er goed erg in had, was de doos leeg. Daar zaten wel 3 porties in, besefte ze nu. Haar maag was vol en ze waggelde naar de koelkast. Haar buik deinde heen en weer bij het lopen en viel over de raffelende slip heen. Het slipje lag helemaal al ingegraven onder het buikvet. Het gaf haar buik wat meer ruimte. Ze haalde er 3 dozen met pizza's uit. De pizza's waren door de mensen teruggestuurd omdat de verkeerde dressing erop zat. Voor Paulien maakte dat niet uit. Ze vormde de pizza's tot een heuse sandwich en at de laag van 3 pizza's op. Het ene na het andere dikke pizzastuk verdween in haar mond. Ze kauwde en slikte en voelde de zware pizza in haar maag vallen. Wat voelde dit geweldig. Haar maag werd voller en voller.

In de schriftjes schreef Mark vaak hoe dik hij zijn feedee wilde hebben. Het leek er verdacht veel op dat hij haar zo dik wilde laten worden dat ze niet meer kon lopen. Zoals hij het in zijn aantekeningen beschreef, wilde Suzanne dat ook. Aan de andere kant las Paulien duidelijk in de teksten dat zowel Mark als Suzanne zich niet realiseerden dat als hun wens in vervulling ging, zij niet immobiel zou worden. De fantasie van de twee stemde niet overeen met de werkelijkheid, merkte Paulien wel.

Mark ging helemaal op in het voeden, voeren, vetmesten en dikker worden van Suzanne. Het leek erop dat hij eraan verslaafd was. En hij was niet de enige, zij was minstens zo verslaafd aan het eten en dikker worden, merkte Paulien. De obessie van het dikker worden, aankomen en eten was sterk. Zo sterk dat ze er allebei aan toegaven en zich helemaal lieten gaan in deze fantasie. Paulien was zo verschrikkelijk nieuwsgierig wat hun relatie uiteindelijk had beëindigd. Ze giste in het duister en kon de werkelijke oorzaak niet achterhalen.

Ze had er geen erg in gehad, maar de pizza's zaten in haar maag. Ze voelde zich vol, overvol en besefte dat ze eigenlijk teveel gegeten had. Er kon niks meer bij. Ze merkte dat ze enorm opgewonden was. Of dit nu kwam door het lezen over het eten en dikker worden. Of dat de oorzaak bij de volle maag lag, was Paulien niet duidelijk. Mogelijk was het de combinatie van allebei. Ook speelde de gedachte aan haar Mark een rol, de geheimzinnigheid rond het feeden. Hij had zijn droom werkelijkheid zien worden. Het wond hem op en die gedachte wond haar ergens ook op. Ze merkte dat dit een nieuw soort opwinding bij haar teweeg bracht. Ook was het meer dan 5 maanden geleden dat ze seks had gehad en ze merkte dat dit een positieve werking had op haar opwinding.

Paulien zat zo aan haar keukentafel achter de schriftjes waarin het verhaal stond van een man die een vrouw vetmeste met meer dan 100 kilo. Een immense hoeveelheid gewicht had ze erbij gegeten, die Suzanne. Paulien zat zo en spreidde haar benen uit elkaar, waarbij ze haar kogelronde buik de ruimte gaf om te rusten op de stoelzitting. Haar eigen 140-kilo-buikje lag nu tussen haar benen, voor haar. Met een arm hief ze de enorme buikmassa een eindje omhoog. Ze voelde hoe zwaar het vet woog. Haar hand lag nu op haar volle dijen. Haar vingers gleden zich een weg naar haar slipje. Ze liet haar buik langzaam vallen op haar arm. Wat voelde dat bijzonder.

Het buikvet drukte op haar arm, terwijl haar hand verder binnendrong langs de stof van de onderbroek naar binnen. Met haar vingers speelde ze met haar klitje en voelde ze de opwinding meer en meer door haar lijf stromen. Ze merkte dat ook haar rug dikker was geworden. Haar dikke kont drukte haar iets omhoog in de stoel. De vingers bewogen rond haar klitje en ze voelde hoe de opwinding door haar lichaam stroomde. Haar vet schudde heen en weer en ze steeg langzaam tot ongekende hoogte, tot ze opeens opschrikte. Ze deed het helemaal niet goed, er lag niets te eten bij haar.

Met tegenzin trok ze haar hand uit haar slipje en stond ze traag op. Ze sjokte naar de koelkast, haar buik zat werkelijk boordevol, merkte ze. Hier kon weinig meer bij, maar als ze het goed wilde doen, dan moest ze zichzelf overeten. De feedee van Mark vond altijd wel ruimte om nog meer te eten, ook al was ze tjokvol. 'Ik kan haar er makkelijk uit eten', hoorde Paulien zichzelf hardop zeggen. Ze schrok van haar eigen stem, maar ze schrok nog meer wat de erotische lading van deze woorden was. Ze voelde zich helemaal versmelten. Ze zei nog meer hardop: 'Ik ben groot en vet, maar ik wil nog groter en vetter worden.' De sensatie om dat te zeggen, verraste haar. Dat had ze nooit verwacht van zichzelf.

Ze deed de koelkast open en dacht wat een vraatzuchtige veelvraat als zij, een heus vet mestvarkentje, wel niet zou eten. Hoe kan ik een heus varken van mijzelf maken, vroeg ze zichzelf hardop af. Ze keek naar de artikelen in de koelkast en zag een grote cheesecake liggen. Natuulijk, dat zou haar wel helpen nog vetter te worden. Die 25 kilo die ik aangekomen ben, kunnen makkelijk verdubbeld worden, dacht ze. Ze keek naar haar grote buik en fantaseerde dat hij nog ronder en voller zou worden. Hij voelde nu al heel zwaar aan, maar zou alleen maar zwaarder worden. Het idee en de woorden waarmee ze zich bediende, toonde heel veel overeenkomsten met de teksten in de schriftjes, realiseerde ze zich. Ze pakte de cheesecake en wist precies wat ze nu zou gaan doen.

Vrijwel naakt en met de cheesecake op een schaal liep ze naar haar slaapkamer, die gelukkig op dezelfde verdieping lag. Ze waggelde met haar overvolle maag en voelde zich dikker dan ooit. Ze kon zich niet voorstellen dat ze ooit meer gegeten had. Op haar tocht naar de slaapkamer passeerde ze de spiegel die aan de wand hing. Ze zag hoe volgegeten ze was. Haar buik stak meer dan ooit naar voren. Het leek wel of ze een ballon voor zich uitdroeg. Ze vond het prachtig zoals haar buik naar voren stak en tegelijk een eind naar beneden viel, tot over haar schaamstreek. Het zag er indrukwekkend uit dat volle lichaam.

Wat zag voorbij lopen, was een donkerharige vrouw die meer dan 150 kilo woog en trots was op elke kilo die ze met zich meedroeg. Ze voelde zich helemaal warm worden, zeker ook omdat ze een enorme buik zag en een kont die werkelijk buitengewoon rond en vol was. Wat zag ze er mooi uit en wat zou Mark trots op haar zijn geweest. Ze voelde de opwinding die ze in de schriftjes had gelezen. Ze wist dat Mark van dit figuur gehouden had en ervan droomde dat ze voller zou worden. Wat ze zag was inderdaad een lichaam om trots op te zijn. Ze wist dat Mark enorm opgewonden zou zijn haar zo te zien lopen. Nu was ze inderdaad de obese vrouw geworden van wie Mark droomde. Die 25 nieuwe kilo's stonden haar goed en ze droomde er stiekem van dat er nog 25 bij zouden komen. De cheesecake zou haar hierbij wel helpen.

Lees deel 5 van De erfenis: Overspel »

Reacties

Populaire posts van deze blog

Moeder en dochter (1)

Snoepen - Moeder en dochter (2)

All inclusive - Moeder en dochter (15)