Buik (14) - Buik boven gele broek



Een spannend plaatje is deze foto van een buik boven een gele broek. Het meisje dat deze buik bezit, is druk aan het bellen. De kwaliteit komt van een filmpje af. Het mollige meisje draagt een veel te strakke broek aan, die nauwelijks haar kont meer kan bedekken. De broek zit strak om de middel gespannen en kan niet meer hoger omdat de dikke buik er onmogelijk in kan. Hiermee is de gele flodderbroek ongewild tot een heupbroek geworden.

Dikke buik

De dikke buik is hier ergens op zijn charmantst gefotografeerd. Dat komt doordat het meisje een veel te kort rood shirtje draagt. De onderkant van het shirt begint pas een eindje boven de navel. Dat maakt van een shirtje dat vroeger ongetwijfeld haar hele bovenlijf zou hebben bedekt, een naveltruitje.

Het lijkt wel of haar bovenbuik zelfs nog iets verder vooruit steekt dan het gedeelte rond de navel. Maar dit kan ook gezichtsbedrog zijn doordat de onderkant van het shirtje natuurlijk een omslag heeft waardoor de stof van het shirtje wat dikker is.


Forse bovenarmen

Naast de buik, bovenbenen en billen heeft dit meisje ook heel forse armen. Met name de bovenarmen bevatten flink wat extra vet. Het armsgat van haar shirtje geeft echter voldoende ruimte. Ze kijkt al bellend naar haar vingers en daarmee accentueert ze de dikte van haar arm extra. Het ziet er heel mooi uit.

De laagzittende broek en het te korte shirtje doen vermoeden dat dit meisje lekker thuis een hangdagje heeft. Even geen aandacht van andere mensen, heerlijk thuis zonder teveel sores aan de kop. In zulke situaties draag je makkelijke kleding en hoef je ook je buik niet in te houden. Het beeld op de foto komt huiselijk en tegelijk erotisch over. De slordige kleding biedt een ongebruikelijk uitzicht en maakt haar extra begeerlijk.

Volgende week

De buikblog van volgende week behandelt een boeiend onderwerp: de navel die in de buik verstopt zit. Een diepe indrukwekkende spleet splitst de forse buik in tweeën en drukt de navel wat verder naar binnen. Je moet goed kijken, want je wordt afgeleid door de prachtige boezem van deze jongedame.


Meer Buikblogs

De buikblog verschijnt elke dinsdag. Hierin wordt een mooie vrouwenbuik besproken. Lees ook de andere buikblogs »

Reacties

  1. http://www.youtube.com/watch?v=u62QVLTGw38&feature=autoplay&list=UL7oW0DupWfrA&index=14&playnext=13

    en dan 3:65

    mooi gevonden

    BeantwoordenVerwijderen
  2. mooi meisje zeg ik vind haar prachtig mooi truitje

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Moeder en dochter (1)

Snoepen - Moeder en dochter (2)

All inclusive - Moeder en dochter (15)