Groeiende schoonheid (9) - Snakken naar een snack

Caroline is een aanlokkende schoonheid op wie de moeders van het schoolplein erg jaloers op zijn. Ze is slank en heeft een goddelijk figuur in de vorm van een zandloper met grote borsten. Als ze de kans krijgt om in de snackbar te gaan werken, halen de moeders opgelucht adem. Snel zal ze één van hen zijn met een vol lichaam. Maar Caroline ontkent.

Snakken naar een snack


Haar borsten wilden elk moment uit haar bloesje barsten. Ze zorgden ervoor dat de stof strakgespannen stond. Elke beweging kon de laatste zijn. Caroline hield van strakke kleding en stond nu alleen achter de frituur. Ze werkte nu een maand of twee bij de snackbar van Cees en Marjan. En nu was het duidelijk zichtbaar dat zelfs de gedisciplineerde Caroline aan de verleidingen bezweek.

Ze had het bovenste knoopje al opengelaten. Haar borsten leken een cupmaat groter te zijn geworden. Ook haar anders zo afgetrainde buik lubberde een beetje over de broekband. Ze was zo gek op strakke kleren om haar anders zo strakke lijf aan de buitenwereld te tonen, maar dat werkte haar nu juist tegen. Ze had het schort wat losser om haar middel gedaan zodat daar in elk geval minder goed de rondingen te zien waren die de anderen niet mochten zien.


Ze zag de klanten wel kijken, soms grijnzen en af en toe naar elkaar wenken en fluisteren. Ze probeerde er niet op te letten. Dan ging ze goed zichtbaar op het krukje achter zitten en at demonstratief haar salade. Ze had er nog minder dressing over gespreid zodat het alleen de rauwkost was die ze naar binnen knaagde. Haar boezem verried genoeg, maar dat hoefde niemand te weten.

Totdat Henk binnenkwam. Hij kwam tegenwoordig elke dag even langs. Meestal als ze alleen was. Dan vroeg hij haar iets lekkers te maken en voor hem te proeven. Ze deed het, vond het heerlijk en merkte dat hij haar mooi vond als ze at. Ze kon zo intens genieten, zei hij. Zij genoot extra van zijn blik en zag hoe de begeerte in hem loskwam. Het was zo anders dan bij andere mannen, want ze kreeg altijd aandacht genoeg. Maar zijn aandacht had iets bijzonders.

Voor ze er erg in had, at ze dan een patatje vol mayonaise, een kroket en een frikandel. Terwijl ze altijd al voor het publiek gegeten had. Ze deed het alleen als Henk er was. Zodra er andere mensen binnenkwamen verborg ze het eten. Dat hoefde niemand te weten. Dit was iets tussen Henk en haar. Ze voelde hoe de vettigheid van de snack in haar lichaam kwam. Wat had ze hiernaar gesnakt.

Sinds haar pubertijd had ze zich hier niet meer tegoed aan gedaan. Haar lijf was destijds zo buitensporig vervet dat ze gestopt was. De complimenten streelden haar ego zo, dat ze de rauwkost en salade voor lief nam. Ze strafte zichzelf af door dag en nacht te trainen. Elk grammetje vet dat teveel was, moest er weer af. Alleen dan zagen de mannen haar en gaven de andere moeders haar complimenten. Nu zag een man haar echt. Ze merkte dat haar liefde voor eten best samen kon gaan met haar liefde voor een man.

Lees deel 10 van Groeiende schoonheid: Geen genoeg van krijgen »

Reacties

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Moeder en dochter (1)

Snoepen - Moeder en dochter (2)

All inclusive - Moeder en dochter (15)